044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

14.1.2017

Vanhempi & vauva-tunti

 

Vanhempi & Vauva -tunnit järjestetään keskiviikko aamuisin Kuntomossa. Vetäjänä toimii ryhmäliikuntaohjaajana jo 20 vuotta toiminut lempeä joogaopettajamme Merja Turunen.

Tunnilla tanssitaan, tehdään lihaskuntoliikkeitä vauvaa “painona” käyttäen ja venytellään. Tunti sopii vauvoille jotka osaavat jo kannatella päätään, mutta eivät vielä kävele.

– Vanhempi & Vauva -tunti ei ole vain vanhemman treeni, ei myöskään vain vauvan jumppa. Se on kummankin yhteinen hetki. Koska silloin, kun oikein tykkää, haluaa jakaa kaiken mukavan. Siispä hellitään tasapuolisesti molempia. Vanhempi saa lämpöä hartioihin, pituutta selkärankaan ja tilaa koko kehoon, jotta rakkautta täynnä oleva sydän mahtuu sykkimään vapaammin. Vauva saa kuulostella rytmikästä musiikkia, keikkua vanhemman lanteilla ja saa lopuksi lempeän hieronnan, mihin sisältyy tärkeä sanoma: Oot maailman paras tyyppi, Merja kuvaa innostuneena tunnin henkeä.

Aikataulu:
Keskiviikkoisin klo 10.10. Kesto 45min.

Tule sinäkin mukaan nauttimaan yhteisestä hetkestä vauvan kanssa. Samalla tapaat myös muita vanhempia. Pieni irrottautuminen arjesta tekee ihmeitä. Varaa paikkasi tästä >

Voit osallistua tunnille myös ilman Kuntomon jäsenyyttä kertamaksulla tai 10 x combokortilla (voimassa 4kk).

Tervetuloa käynnistämään hyvä olo!