044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Valmennus

Personal training, ravintovalmennus ja pienryhmät

Tiesitkö, että kuntosaliharjoittelu on tutkitusti tehokkain tapa muuttaa kehon koostumusta? Tavoitteesi voi olla housukoon pienentäminen, timmimpi kroppa, pakaran kasvatus, energisempi olo tai laajempi elämäntaparemontti. Me valmentajat olemme täällä valmiina auttamaan sinua, jotta onnistut!

PT OMA VALMENTAJA

Valmennuksen ollessa jatkuvaa ja valmentaja kulkee vierelläsi, pääset todennäköisemmin tavoitteeseesi!

Tapaamisien sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti. Ne voivat sisältää yhteistreeniä, saliohjelman päivitystä, juoksu-tai hiihtokoulua, toiminnallista harjoittelua, ravintoneuvontaa, mentaalivalmennusta jne. Sisältö riippuu tavoitteestasi.  Juttele kokonaisuudesta tarkemmin Personal trainerisi kanssa.

PT OMA VALMENTAJA -paketit sisältävät kehonkoostumusmittauksen InBody 770-laitteella.

PT OMA VALMENTAJA HINNASTO:
5 x = 480 €
10 x = 920 €
15 x = 1350 €
20 x = 1750 €
30 x = 2500 €
40 x = 3250 €
50 x = 4000 €

Suosittelemme sitoutumaan valmennukseen vähintään puoleksi vuodeksi. Näin saat pysyviä tuloksia. Mitä useamman tapaamisen ostat, sitä edullisempi kerta. Voit maksaa joustavasti yhdessä tai useammassa erässä.

PT STARTTI 189€


Sisältö:
– Alkukartoitus
– Yksilöllinen kuntosaliohjelma (1- tai 2 jakoinen)
– Tekniikkatreeni = liikkeiden opetus ja läpikäynti

Varaa aika kahden tunnin aloittelijan starttiin! Personal Trainer tekee sinulle alkukartoituksen ja rakentaa lähtötilanteesi pohjalta yksilöllisen ja tavoitteitasi palvelevan harjoitusohjelman kuntosalille tai vaikka maratoonille. Tekniikkatreenissä opit uudet liikkeet, tiedät millä laitteilla treenaat ja valmentaja katsoo sinulle sopivat lähtöpainot. Näin pääset turvallisesti harjoittelun makuun ja tuloksia alkaa ropista. Kesto noin 2 tuntia. Hinta 189 €.

PT ALKU 59€

Sisältö:
– Järkevä 1-jakoinen eli koko vartalon ohjelma
– Ohjelma tehdään esitietolomakkeen pohjalta
– Ohjelma soveltuu perusterveelle ihmiselle
– Kuntomon kuntosaliohjelma ei sisällä opastusta tai tapaamista valmentajan kanssa

Kuntosaliohjelmalla uutta puhtia salille
Junnaako reeni salilla paikallaan? Voit olla vasta kuntoilun aloittanut tai salilla jo vanha konkari. Kuntomon kuntosaliohjelma on hyvä apuväline aloittelevalle kuntosalitreenaajalle ja erinomainen keino saada lisämotivaatiota harjoitteluun, vaikka salilla käyminen olisikin jo tuttua! Hinta 59€
Tilaa tästä!

PT LENTÄVÄ LÄHTÖ 289€

Kahden valmentajan ja kolmen valmennustapaamisen loistava lähtölaukaus terveellisempään elämään!

Sisältö:
– 1- tai 2-jakoisen kuntosaliohjelman laadinta ja opastus
– Ravintotapaaminen
– Tekniikkavalmennus

Lentävä lähtö on erinomainen apu tilanteeseen, jossa silkka kuntosaliohjelma ei tunnu riittävän jämäkältä aloitukselta omaan treeniharrastukseen tai muuhun ryhtiliikkeeseen, mutta sitoutuminen pitkäkestoiseen valmennussuhteeseen arveluttaa. Lentävässä lähdössä Personal Trainer opastaa juuri sinulle laaditun treeniohjelman ja ravintovalmentaja antaa ruokapäiväkirjasi pohjalta palautteen sekä ohjeet jatkoon. Tekniikkavalmennustapaamisessa hiotaan liiketekniikkasi mahdollisia ongelmakohtia ja opetellaan harjoittelua tukevia toimia, jotta treeniharrastuksesi lähtee turvallisesti ja tehokkaasti käyntiin! Hinta 289€.

RAVINTO IISI 109€


Haluatko vinkkejä, jotta osaisit syödä paremmin? Varmuutta päivittäisiin ruokavalintoihin? Tällä paketilla hahmotat mikä valinnoissasi mättää. Ravinto IISI on tunnin ravintoaiheinen tapaaminen. Täytät ruokapäiväkirjaa, jonka tuot mukanasi tapaamiseen. Saat valmentajalta palautteen syömistottumuksistasi sekä olennaisimmat konkreettiset muutosehdotukset jotta pääset tavoitteeseesi.  Hinta 109 €/60min.

RAVINTO ETÄ 199€/kk

Sisältö:
– Ohjeet ruokapäiväkirjan täyttämiseen
– Ruokapäiväkirjan analysointi
– Viikottaiset ohjeet & tehtävät ruokailuun
– Puhelinpalaveri joka viikko a’ 30min

 Mitä on järkevä syöminen? Entä terveellinen? Tai mitä on syöminen ylipäänsä? Jokainen saa netistä valmiin ruokavalion, ns. “lappuvalion”. Sillä syö kuka tahansa muutaman kuukauden. Se, millä on merkitystä, on sen jälkeinen aika. Ravinto Etä valmennuksen tarkoitus on antaa eväitä elämään, ei pikavippejä. Ruokailutottumuksia on helpompi muuttaa, kun sinulla on valmentajan tuki joka viikko. Valmentaja ohjaa, opastaa ja tukee sinua. Vuosia jatkunutta ruokailutottumusta ei muuteta kerralla yhdellä lappuvaliolla, vaan asteittain valmentajan tuella, järkevillä ohjeilla. Ravinto Etä  muuttaa ruokailua pikkuhiljaa, askel kerrallaan ja syömisen seuraaminen auttaa tekemään muutoksia siten, että ne mahtuu ilman stressiä juuri sinun arkeesi, sinun perheesi ruokapöytään.

PT KIMPPA -25%

Treenaa yhdessä kaverin tai puolison kanssa – ja säästät! Edellytyksenä, että lähtötasonne ja tavoitteenne ovat lähellä toisiaan. Valitse paketiksi joko PT STARTTI tai PT BOOSTI. Esim KIMPPA-paketissa PT STARTTI = 141,75 €/hlö. Nyt myös ravintopaketit duona!

PT TUNTI 109€

Tunnin tapaaminen yhdessä valmentajan kanssa. Sinä päätät aiheen. Esimerkiksi kyykkytekniikkaa, yhteistreeni uuden saliohjelmasi kanssa, lämmittelyvinkkejä, venyttelyideoita, tukea ostoskorivalintoihin ruokakaupassa Zeppeliinissä, mentaalivalmennusta… You name it!

KEHONKOOSTUMUKSEN MITTAUS 39€

Mistä kehosi koostuu
Kehonkoostumuksen mittaus suoritetaan markkinoiden parhaalla InBody770 -mittalaitteistolla. Saat mittauksen tulokset paperilla itsellesi ja testaaja käy kanssasi läpi tulokset sekä antaa vinkkejä liikkumiseen sekä terveelliseen ravitsemukseen. Mittaus suoritetaan aina koulutuksen saaneen  lisensoidun personal trainerin kanssa.
Lue lisää tästä

PIENRYHMÄT


Lue lisää pienryhmistä

HÄMMENNYITKÖ?

Jos et oikein tiedä mistä aloittaa, varaa aika maksuttomaan konsultaatioon. Istutaan rauhassa alas, jutellaan ja suunnitellaan sinulle sopivin kokonaisuus. Varaa aikasi sähköisen ajanvarauksen kautta tai puhelimitse vastaanotosta.

Terkuin Kuntomon valmentajat Anna, Annu, Jarno, Katja ja Kirsi. Lue meistä lisää täältä.
Käynnistetään yhdessä Hyvä Olo!

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.