044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Pienryhmät

Kuntomon pienryhmävalmennus yhdistää henkilökohtaisen valmennuksen sekä ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Ryhmässä saat reenikavereista lisää intoa ja pienryhmävalmennuksessa valmentajina toimivat jakson aikana aina teeman mukaan sopivin valmentaja.

Näin saat aina parasta valmennusta edullisempaan hintaan. Pienryhmiä starttaa ympäri vuoden erilaisin teemoin. Kuntomon jäsenille pienryhmävalmennus on aina edullisempaa, kuin Kuntomon ulkopuolisille asiakkaille. Kuitenkin Kuntomon pienryhmiin ovat kaikki tervetulleita.

LÄSKIT LÄHTEE

Supersuosittu ravintovalmennusryhmä starttaa jälleen tammikuussa 2019 Kuntomossa!

Aiempien ryhmien tuloksia:

  • ”Reisistä lähti 5cm kuudessa viikossa”
  • ”Vyötärö kapeni 7,5cm valmennuksen aikana”
  • ”Paino putosi melkein neljä kiloa”
  • ”Ikinä ei ole laihduttaminen ollut näin helppoa, ei tunnu siltä että olisin joutunut luopumaan mistään”
  • ”Iltanapostelu jäi eikä makeanhimo enää vaivaa”
  • ”Olen kokeillut kaikenlaisia dieettejä ja kikkoja, mutta Katjan ravintovalmennus toimi minulla ensimmäistä kertaa elämässä! Muutos on ollut pysyvä!

Seuraava pienryhmä starttaa keskiviikkona 16.1.2019 klo 17.00

lue lisää: 

KUNTOSALISTARTTI 2KK, valmentaja Tii aamuryhmä

Uusi vuosi on jo ovella! Starttaa se parhaalla mahdollisella tavalla – Ilmoittaudu mukaan Kuntomon suosittuun kuntosaliharjoittelun aamuryhmään!

Mistä on kyse?

Kuntosalistartti on kaksi kuukautta kestävä minikurssi, jossa opit tehokkaasti ja nopeasti kuntosaliharjoittelun perusteet. Tähän ryhmään tullessasi sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta kuntosalilta.

Seuraava pienryhmä starttaa torstaina 10.1.2019 klo 10.00

Lue lisää: 

KUNTOSALISTARTTI 2KK, valmentaja Jarno iltaryhmä

Starttaa uusi vuosi johdatuksella salitreeniin!

Kuntosalistartti on 2 kk kestävä kannustava ja motivoiva pienryhmävalmennus, jossa opit kuntosaliharjoittelun perusteet tehokkaasti ja turvallisesti. Osallistuminen ei vaadi minkäänlaista urheilutaustaa tai aiempaa kokemusta kuntosalilta.

Seuraava pienryhmä starttaa torstaina 17.1.2019 klo 19.15

lue lisää: 

TAVOITTEENA TIMMI

Vuodenvaihteen ryhtiliike

Kertyvätkö kilot salakavalasti? Elämänhallinta tuntuu lipsuvan kiireen ja stressin alla? Haluaisit lähteä liikkumaan, syödä järkevästi ja pitää huolta levosta, mutta et oikein tiedä miten tai mistä aloittaa?

Jättisuosion saavuttanut, kokonaisvaltainen ja ennenkaikkea tehokas Tavoitteena timmi on ratkaisu näihin ongelmiin. Se ei ole kuuri tai ihmedieetti, vaan pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävä pienryhmävalmennus. Kuntomon Timmi-ryhmissä on saavutettu vuosien varrella upeita tuloksia. Uusi ryhmä on aivan nurkan takana, joten nyt juuri Sinulla on mahdollisuus toteuttaa oma ryhtiliikkeesi kannustavien ammattilaisten ja samanhenkisten ryhmätovereiden seurassa!

Seuraava pienryhmä starttaa tiistaina 15.1.2019 klo 17.30

lue lisää: