Hierontalahjakortti 90min

64.00 

Hierontalahjakortti lahjaksi tai omaan käyttöösi. Lahjakortti käy kaikissa Kuntomon toimipisteissä. Lahjakortti on voimassa kuusi (6kk) kuukautta ostopäivästä.

Lahjakortti lahjaksi tai omaan käyttöösi. Lahjakortti käy kaikissa Kuntomon toimipisteissä. Voit valita itse sinulle sopivan hierojan.

Lahjakortti lähetetään postitse arkena kahden vuorokauden kuluaessa tilauksestasi. Lahjakortti on voimassa kuusi (6kk) kuukautta ostopäivästä. Voit myös noutaa lahjakortin suoraan paikan päältä toimipisteistämme.

Valitettasi lahjakortin noudon toimipisteestä kirjaa kohtaan ”Tilauksen kommentit (valinnainen)”  mistä toimipisteestä noudat lahjakortin.

KLASSINEN HIERONTA JA URHEILUHIERONTA:

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia, lievittää kipua sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa. Hieronta myös ennaltaehkäise uusien kireystilojen syntymistä ja pehmentää arpikudosta.

Urheiluhieronnalla pyritään palauttamaan lihaksistoa rasittavasta suorituksesta. Oikeaoppisella lihashuollolla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä ja nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista.