044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

04.9.2015

Syksyn InBody-mittaukset ti-to 8. – 10.9.

Ahkera kuntoilusyksy on taas edessä.  Käy tarkistamassa kehosi koostumuksen tila kesän jäljiltä. Saat motivoivan tiedon alkutilanteesta. Jos olet käynyt esimerkiksi tammikuun tai viime kevään mittauksissa, voit luotettavasti verrata mitä treenijakso on saanut aikaan – myöhempi mittaus vaikkapa 3kk, 6kk tai 9kk jälkeen kertoo sinulle taas uudelleen, tarkasti mitä kehossasi on tapahtunut. Järjestämme mittaukset aina n. 3kk välein.
Aikoja on varattavissa seuraavasti:
ti klo 7.00- 19.20
ke  klo 7.00 – 19.20
to klo 7.00 – 16.00
SIIRRY VARAAMAAN AIKA

Mittauksen hinta on 29 euroa.
Painonhallintaryhmään osallistuville mittaus on maksuton!

 

InBody720 laite.

 

Aika (20min) sisältää mittauksen (n. 5 min) ja palautteenannon ja keskustelun (n. 10-15 min). Saat mukaasi seikkaperäisen raportin, jossa käydään läpi kaikki tulokset sekä mahdollisten aikaisempien mittausten jälkeen tpahtuneet muutokset.

Mittaukseen kannattaa tulla maha tyhjänä, eli mieluiten muutamia tunteja edellisestä ruokailusta ja isompien nestemäärien nauttimisesta.

Luotettavimmillaan mittaus on kun

  • et ole harrastanut runsasta hikoilua aiheuttavaa liikuntaa samana tai edellisenä päivänä
  • et ole saunonut samana tai edellisenä päivänä
  • et ole nauttinut alkoholia edellisenä päivänä
  • tulet mittaukseen aamulla/aamupäivällä ennen ensimmäistä ateriaa

Mittaustilannetta varten kannattaa varautua riisuutumaan mahdollisimman vähän painavaan vaatetukseen (huomioi myös korut!). Kätevää on pukea päällysvaatteiden alle vaikkapa jumppatrikoot valmiiksi.

Mittaukseen ei saa tulla jos sinulla on sydämen tahdistin. Tuloksiin tai niiden tulkintaan saattavat vaikuttaa myös mm. implantit, hormonikierron vaiheet (naisilla kuukautiset) ja imunestekierron poikkeavuudet esim. leikkausten johdosta.

Tervetuloa!