044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

03.12.2015

Personal training toimintamme on uudistunut

Ovatko treenarimme, Anu, Ilona, Jaana, Jarno ja Mari tulleet sinulle jo tutuiksi? Heistä jokaisella on myös omat vahvuudet ja intohimonsa liikunnan, ravitsemuksen ja hyvinvoinnin saralla.

Treenarimme ovat tuomassa saatavillesi myös omia, henkilökohtaisempia palveluitaan. Jos siis olet erityisen kiinnostunut vaikkapa elämänhallintavalmennuksesta, toiminnallisesta harjoittelusta, kokonaisvaltaisesta kuntosaliharjoittelusta, kuntosaliharjoittelun tehostamisesta tai vaikka kestävyyslajien valmennuksesta, voit nyt löytää asiaan perehtyneen ”täsmätreenarin” joukostamme. Treenarin omat palvelukuvaukset löydät hänen profiilinsa yhteydestä. Treenarimme järjestävät myös mm. painonhallintaryhmiä ja tulevaisuudessa myös erilaisia pienryhmävalmennuksen muotoja omien vahvuuksiensa mukaisesti.

Myös yhteiset personal training –palvelumme ovat uudistuneet. Nyt voit valita vaikkapa Joustava-valmennuksen, jossa sinun ei tarvitse etukäteen päättää valmennuksen pituutta – sopimus jatkuu niin pitkään kuin haluat. Voit myös valita napakan, 12 viikon Intensiivi-valmennuksen – vaikkapa joululahjaksi! Katso kaikki yhteiset vaihtoehdot täältä.

Salillamme saa toimia vain tiimiin kuuluvia personal trainereita. Heistä jokainen toimii tiloissamme yksityisyrittäjänä oman toiminimensä puitteissa toimeentulonsa hankkimalla. Oletko nähnyt heidät työnsä touhussa?  Tutustu tästä heidän toimintatapaansa ja saat paremman käsityksen mistä personal trainingissa salillamme on kysymys.

Joulu on ajankohtainen antamisen juhla. Anna läheisellesi lahjaksi hyvinvointia, hanki hänelle personal training-paketti!