044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

30.10.2015

Personal trainereiden toiminta Kuntomossa

Tiedätkö miten personal trainerit toimivat salillamme? Sen lisäksi, että he tarjoavat omaa ammattiosaamistaan käyttöösi, he toivovat myös Sinulta tiettyjä asioita oman työnsä sujuvuuden varmistamiseksi. Otathan huomioon seuraavat seikat:

  • Personal trainerimme ovat yksityisyrittäjiä. Heistä jokaisella on oma toiminimensä, jonka kautta he hankkivat toimeentulonsa palveluitaan myymällä. Näiden palveluiden myynnistä salille jää osuus provisiona. Salin jäsenmaksu ei millään tavalla liity personal trainereiden tarjoamiin palveluihin.
  • Jos olet kiinnostunut hyödyntämään personal trainereidemme osaamista, tutustu heidän erityisaloihinsa ja mielenkiinnon kohteisiinsa. Panosta itseesi ja ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla! Voit toki jututtaa treenareitamme myös salilla. Ethän kuitenkaan häiritse valmentajaa työssään. Asiakas on maksanut saamastaan ajasta, joten kunnioitathan sitä antamalla työrauhan.
  • Personal trainerit tekevät valmennustyötä joko yksilöiden tai ryhmien kanssa. He eivät ole salin varsinaista henkilökuntaa. Jos sinulla on asiaa henkilökunnalle, käännythän ystävällisesti asiakaspalvelun puoleen.
  • Salin ja personal trainereiden välisen sopimuksen mukaisesti vain tiimiin kuuluvat valmentajat saavat harjoittaa toimintaansa salillamme. Tämä tarkoittaa sitä, että ulkopuoliset valmentajat eivät saa valmentaa asiakkaitaan (myöskään jäseniä) salin tiloissa. Tämä koskee yleensä myös maksuttomia valmennussuhteita. Maksuttomaan valmennukseen on kysyttävä aina erikseen lupa.

Kiitos ymmärryksestäsi!

Ystävällisin terveisin, Kuntomo ja PT-tiimi