044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

17.1.2017

Lastenhoitopalvelu starttaa helmikuussa

Uusi jäsenetu kuntomolaisille!

Maksuton lastenhoitopalvelu starttaa helmikuussa. Meille kuntomolaisille on tärkeää, että myös vanhemmat pääsevät liikkumaan, koska liikunta on olennainen osa hyvinvointia. Siksi Kuntomon täysin uudistetussa lapsiparkissa on lastenhoitaja paikalla 6.2.2017 alkaen (viikko 6):

• Maanantaisin klo 17-19
• Keskiviikkoisin klo 17.30-19.30

KENELLE: Lapsiparkkiin ovat tervetulleita vähintään 2 vuotta täyttäneet lapset, jotka pärjäävät ilman vaippaa ja osaavat toimia ryhmässä.

HOITOAIKA/PÄIVÄ: Paikan voi varata 1 tunniksi kerrallaan.

HINTA: Kuntomon jäsenten lapsille palvelu on maksuton. Muut 5€/lapsi/tunti. Kuntomon jäsen on sellainen henkilö, jolla on voimassa oleva jäsenyys Kuntomoon (10-combo tai kertamaksu ei ole jäsenyys).

TOIMI NÄIN: Varaa hoitopaikka etukäteen viimeistään edellisenä iltana klo. 21.00 mennessä tunniksi kotisivuiltamme ryhmäliikuntakalenterin nettiajanvarauksen kautta tai soita respaan. Maksimi ryhmäkoko lastenhoitajan ollessa paikalla on kuusi lasta.

LAPSIPARKIN SÄÄNNÖT:
• Ulkovaatteet viedään pukuhuoneeseen.
• Leikkihuoneessa ollaan sukkasillaan tai sisäliikuntatossuilla.
• Eväiden syöminen ei ole sallittua turvallisuussyistä esim toisten lasten allergiat.
• Jos lapsi on flunssainen, jätäthän lapsen kotiin, etteivät pöpöt tartu.
• Vanhemman tulee olla Kuntomon tiloissa helposti tavoitettavissa koko hoitovarauksen ajan.

Muina aikoina Lapsiparkki on lasten itsenäisessä käytössä klo 5-23.

TÄRKEIN: Muistathan, että lapsi on Kuntomossa aina vanhemman vastuulla. Turvallisuussyistä ja vakavan tapaturmariskin vuoksi pienet lapset eivät saa oleskella kuntosalilla, ryhmäliikuntatilassa tai käyttää kuntosalilaitteita. Kiitos yhteistyöstä. Tervetuloa leikkimään!


Pidätämme oikeudet muutoksiin. Pyhinä ja kesäajalla hoitopalvelua ei ole. Ajantasaisen tilanteen voit tarkistaa ryhmäliikuntakalenterista.