044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

13.1.2016

Kuntomon uusi koulutettu hieroja

aki_vahasarja

Aki Vähäsarja

Kivun hoitoon erikoistunut koulutettu hieroja, sekä toiminimi-yrittäjä. Hän suoritti hierojan ammattitutkinnon kesällä 2015, ja on pätevä tekemään kaikkia palveluita, joita koulutetulta hierojalta nykyään vaaditaan (kuten klassisen- sekä urheiluhierontaotteiden soveltamisen hierontaan, kinesio-, urheilu sekä tukiteippaukset, lihaskalvokäsittelyt, aktiiviset- ja passiiviset venytykset, yms.)

Miksi päätit ryhtyä yrittäjäksi?
– Kouluni jälkeen reissasin jonkin aikaa Euroopassa, ja olin muutaman kuukauden työttömänä. Töiden puutteessa päätin pistää yrityksen pystyyn, kerta siihen oli itselle mieluisa ja kiinnostava ammattikin olemassa.

Miten päädyit Kuntomoon?
– Etsin itselleni sopivaa toimipistettä useista eri liikunta- ja terveyspalveluita tuottavista yrityksistä, ja lopulta päädyin olemaan yhteydessä Kari Kiviahon, Kuntomon ja Ozmaxin perustajan kanssa. Hänellä oli kiinnostusta laajentaa terapia-palveluiden hoitoaikoja myös norm. päiväaikojen ulkopuolelle. Tartuin tilaisuuteen kiinni, ja nyt tuotan hierontapalveluita Kuntomon tiloissa pääosin ilta- sekä viikonloppupainotteisesti.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
– Harrastan monipuolisesti musiikkia sekä liikuntaa. Tällä hetkellä soitan pääasiassa pianoa sekä kitaraa, sekä vietän aikaani kuntosalilla ja sulkapalloa pelaten. Minulla on aikaisempaa harrastepohjaa myös muun muassa judosta, uinnista sekä frisbeegolffista.

Aki aikoo tulevaisuudessa kouluttaa itseään pitemmälle joko esimerkiksi hierojan erikoisammattitutkinnolla, taikka Pelastusopiston Pelastajan-tutkinnolla.

Yhteystiedot
Aki Vähäsarja
044 2398 656
aki. vahasarja@kuntomo.fi