044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

12.6.2018

Kuntomon osaaminen vahvistuu, valmennustiimi saa uuden johtajan!

Anna Ruostepuro vetämään Kuntomon valmennustiimiä!

Kuntomon uutena valmennusvastaava aloittaa elokuussa Anna Ruostepuro. Anna siirtyy Kuntomoon Oulun Fressistä valmennusvastavan työtehtävistä.

“Kliseisesti pakko aloittaa lausahtaen ”olen innoissani tästä mahdollisuudesta”, mutta kun se on juuri niin. Odotan malttamattomana että pääsen kunnolla pureutumaan työhön kiinni elokuussa.
Miten päädyin Kuntomoon?
Monen mutkan kautta, mutta viimeisimpänä työskentelin 28 liikuntakeskusta käsittävän, vakavaraisen ketjun Oulun toimipisteen trainer-vastaavan pestissä pitkälle toista vuotta, kun puhelin soi ja Kuntomo lähestyi minua tarjoamalla upeaa mahdollisuutta. Pitkään pohdin, en kiellä sitä. Olin todella tyytyväinen Fressiin. Jokin palo mulla kuitenkin oli ja fiilis että tähän mun on pakko tarttua, ettei tätä tilaisuutta voi missata. Et tässä kun on mukana, on mukana jossain suuressa. Ja kappas, samantien kun asiasta aloin kertoa, kun sopimukset oli tehty, alkoi ympäriltä kuulua ylistyslaulua siitä, miten mahtavaan paikkaan oon menossa. Niin asiakkailta kuin työntekijöiltäkin. Oispa jo elokuu :D”
-Anna Ruostepuro

Anna hyppää mahtavaa työtä tehneen Tii Alasimin saappaisiin, kun Tii päätti keskittyä omaan urheilu-uraansa ja valmennukseen. Tii jatkaa Kuntomossa edelleen valmentajana ja yhtenä omistajista.

“Kuntomo tavoitteena on ollut meidän omistajuuden alusta saakka olla alueen paras liikuntakeskus. Tii on rakentanut valmennustiimistä huippuammattilaisista koostuvan tehotiimin. Annasta saamme Jerelle loistavan aisaparin kehittämään Kuntomosta vieläkin parempaa liikuntakeskusta kohti tavoitettamme.” -Jussi Lotvonen

Anna toimii Kuntomossa valmennusvastaavan tehtävien lisäksi Personal Trainerinä, ryhmäliikuntaohjaajana ja johtoryhmän jäsenenä. Annalle voit varata maksuttoman valmennuskonsultaation ajanvarauksen kautta.

Lue annan valmentajaesittely tästä!