044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Yleistä Kuntomosta

Käynnistä hyvä olo!

Kuntomo on ihmisläheinen liikunnan ja hyvinvoinnin keskus Kempeleessä. Palveluitamme ovat: kuntosali, ryhmäliikunta, valmennus, hieronta ja fysioterapia. Lisäksi meillä on hieronta & fysioterapia toimipiste Oulussa Limingantullissa.

Kuntomo on asiakkaittemme olohuone ja kohtaamispaikka, jossa rento ja iloinen fiilis on kaikki kaikessa. Meille on helppo tulla juuri sellaisena kuin olet.

Kolme kivijalkaa: liikuntakeskus, valmennuspalvelut sekä hyvinvointipalvelut tekevät Kuntomosta ainutlaatuisen paikan koko Suomen mittakaavassa. Olemme toimineet alalla jo kaksi vuosikymmentä. Henkilökunnan ammattitaito ja kokemus asiakaspalvelutyöstä ovat vertaansa vailla. Kaiken tämän haluamme tuoda käyttöösi kuntotasoon, ikään tai tavoitteeseen katsomatta. Meillä Kuntomossa Sinä olet tärkeä.

Toimimme Kempeleessä, Kauppakeskus Zeppeliinin 2. kerroksessa. Lisäksi meillä on hieronta & fysioterapia toimipiste Oulussa Limingantullissa.

Kuntomon arvot

Aikojen alussa yli kaksi vuosikymmentä sitten Kuntomoon asteli kolme suomalaista kuntoilijaa. Nämä paljasjalkaiset kempeleläiset halusivat muuttaa hyvinvoinnin -ja liikunnan käsityksen. Reino, Aino ja Kunto löivät kättä päälle, että heidän elämäntehtävänä on saada ihmiset liikkumaan hymyssä suin, ilolla ja onnella. Tästä alkoi Kuntomon tarina. Matka, joka jatkuu edelleen Reinon, Ainon ja Kunnon henkeä noudattaen.

Tervetuloa!

Kuntomon tietosuojaseloste