044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Henkilökunta

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@kuntomo.fi

Hieronta & Fysioterapia

Piia Vänttilä, fysioterapeutti & hieroja

Zeppeliinin toimipiste

Olen Piia Vänttilä, ammatiltani fysioterapeutti. Lisäksi olen koulutettu hieroja ja tällä hetkellä opiskelen myös liikuntaneuvojaksi. Fysioterapeutiksi olen valmistunut kesällä 2020 Oulun ammattikorkeakoulusta ja hieroja/urheiluhierojaksi kesällä 2015 Suomen urheiluhierojaopistosta, josta lähtien olen työskennellyt hieroja- yrittäjänä suurimmaksi osaksi erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. Pyrin jatkuvasti kehittämään ammatillista osaamistani erilaisilla täydennyskoulutuksilla, jotta pystyn tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman monipuolista ja ammattitaitoista tutkittuun tietoon perustuvaa kuntoutusta. Energiaa arkeeni saan liikunnasta, musiikista ja hyvästä ruoasta

Tutkimisen lähtökohtana on tarkastella asiakkaan liikkumista ja toimintaa kokonaisuutena ja sitä kautta löytää syitä erilaisille kiputiloille. Esimerkiksi kipu olkapäässä ei automaattisesti tarkoita, että kipua selittävä tekijä löytyisi sieltä. Kipu ei ole kuitenkaan ainoa syy tulla vastaanotolle. Voisimme esimerkiksi miettiä, kuinka nostaa harjoittelusi uudelle tasolle turvallisesti sinun kehosi toimintatavat huomioiden.

Oma mielenkiinnon kohteeni on tuki- ja liikuntaelinsairaudet, erityisesti alaselkään liittyvät kiputilat. Vahvuuteni on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen sekä asiakkaan tavoitteen mukainen toiminta.

”Asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Asiakkaana kokee tulevansa kuulluksi ja kohdatuksi, joka tekee hoitotilanteesta turvallisen tuntuisen ja miellyttävän. Asiakkaan esittämiin oireisiin suhtaudutaan vakavasti ja analyyttisesti pohtien. Tarvittaessa asioista otetaan selvää ja palataan asiaan seuraavalla hoitokerralla. Voin lämpimästi suositella“ – Birgitta

 • Fysioterapeutti
 • Hieroja/ Urheiluhieroja
 • Liikuntaneuvoja opiskelija

Puh. 040-4148589

Heikki Syrjälä, fysioterapeutti & personal trainer

Zeppeliinin toimipiste
Työssäni yhdistän fysioterapeutin ja personal trainerin osaamistani ja käytän itsestäni leikkimielisesti nimitystä fysio PT. Omaa kuntosalitaustaa minulla löytyy jo 15 vuoden kokemuksella, joten tietotaito on varmasti hankittu sekä teoriaopinnoilla, että vankalla tekemisellä. Fysioterapian oppini olen hakenut rovaniemen ammattikorkeakoulusta, sekä yksityisen puolen hoitolaitoksista hyvin monipuolisesta asiakaskunnasta.

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ovat vahvinta alaani kuntosalivalmennuksen lisäksi. Vaatiipa vaivasi rivakkaa käsittelyä tai epätasapainossa olevan kehon aktivointia niin käyppä näytillä ja ruvetaan hoitamaan se kuntoon (hyvänä esimerkkinä esimerkiksi leikkauksen jälkeisen fysioterapian tarvitsijat).

Kuntosalivalmennuksessa pyrin aina siihen, että asiakas oppii minulta mahdollisimman paljon ja itsenäistyy harjoittelunsa suhteen. Tällöin tiedän, että yhteinen aika on käytetty hyvin ja työlläni on saavutettu tuloksia. Omana erikoisuutenani mainittakoon, että valmennan erityisesti asiakkaita, jotka kokevat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat harjoittelunsa ongelmakohtana. Yhdessä pääsemme takuulla hyvään alkuun kuntosalin puolella!

Puh. 045-1313792

Anuliisa Rautakorpi, hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Lapualta kotoisin oleva Anuliisa on suorittanut koulutetun hierojan ammattitutkinnon Kuopiossa keväällä 2015. Lisäksi hän on suorittanut purentalihasten- ja leukanivelen manuaalisen hoitamisen kurssin. Aiemmin pesäpalloa pelanneen Anuliisan voi nykyään löytää kuntosalilta ja lenkkipoluilta. Hierojana hän on rauhallinen ja asiakkaan toiveet huomioon ottava.

Ossi Björnholm, hieroja

Zeppeliinin toimipiste

Ossi on valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2016. Viime vuodet Ossi on tehnyt hierojan työtä Norjassa kalatehtaalla työskentelyn ohella. Ossi tulee toimeen kaikkien kanssa ja mottona on laadukas työ jokaisena päivänä! sekä parannan tekemistäni jatkuvasti. Vapaa-aika menee kalastuksen ja eräharrastuksien parissa.

Puh. 0440-106922

Tiia Kälkäjä, hieroja

Toppilansaaren toimipiste
Tiia valmistui koulutetuksi hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiasta kesällä 2020. Kiinnostus hierojan ammattiin heräsi oman kuntosaliharrastuksen myötä. Kuntosalin lisäksi mm. lenkkeily kuuluu säännöllisiin harrastuksiin. Tiialta löytyy halua kehittää itseään ja täten tuottaa ammattimaisempaa palvelua.

Hierojana Tiia on ystävällinen ja huomioi asiakkaan aina yksilöllisesti, käyttäen monipuolisia hierontaotteita ja voimakkuuden sopien asiakkaan toiveiden mukaan. Tärkeänä Tiia pitää, että asiakas saa parhaan mahdollisen hyödyn ja hyvän kokemuksen hieronnasta.

Puh. 040-5901773

Vesa-Pekka Pasanen, hieroja

Toppilansaaren toimipiste
Olen Vesa-Pekka Pasanen ja valmistuin joulukuussa 2016 Oulun Hieroja-akatemiasta hierojaksi/urheiluhierojaksi ja olen ammattinimikkeeltäni koulutettu hieroja. Olen työskennellyt 20v. Kouluttajana tietotekniikka-alalla. Näyttöpäätetyön aiheuttamia niskahartiaseudun ongelmia olen nähnyt paljon työssäni ja tiedän myös, miten niitä helpotetaan hieronnalla sekä oikeanlaisella ergonomialla. Urheilun kanssa olen ollut tekemisessä koko ikäni, sekä palloilu että yksilölajeissa. Urheilu on intohimoni.  Golfin parissa olen toiminut 20 vuotta, sekä pelaajana, ohjaajana että fysiikkavalmennuksessa.

Jokaisesta asiakkaasta tehdään hoitosuunnitelma ja hieronnat tehdään asiakkaan tarpeet huomioiden Hieronnaksi voit valita napakan tai rentouttavan hieronnan tarpeesi ja toiveesi mukaisesti.

Puh. 040-6689313

Arttu Romo, hieroja

Toppilansaaren toimipiste
Olen 25-vuotias urheilullinen hieroja, jolla on reilu vuoden kokemus ammattilaisena toimimisesta. Olen loistavalla huumorintajulla varustettu, sanavalmis ja rempseä kaveri.

Työskennellessä minulle ei riitä asiakkaan kiputilojen hetkellinen helpottaminen, vaan pyrin aina löytämään myös kivun aiheuttajan . Annan asiakkailleni tapauskohtaisesti myös kotiin sekä vahvistavia että venyttäviä liikkeitä hieronnan tuoman rentoutuksen lisäksi. Käytän tavanomaisten hierontaotteiden tukena spesifejä lihasvoiman testauksia, eksentrisiä liikkeitä, triggerpisteiden-käsittelyä, faskia-tekniikoita, mobilisoivia otteita sekä met-venytyksiä.

Minulla on vahva joukkueurheilun tausta jalkapallosta ja jääkiekosta. Nykyisiin harrastuksiini kuuluu kuntosali, salibandy, tennis sekä frisbeegolf. Oulun murre ei minulta vielä suju, mutta asiakaspalvelun tilanteissa pärjään ralli-englannilla loistavasti.

Puh. 040-6632945

Teemu Aikio, fysioterapeutti & hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Teemu on suorittanut urheilijan lihashuollon erikoisammattitutkinnon vuonna 2013 Lapin Urheiluopistolla sekä fysioterapeutin ammattitutkinnon keväällä 2020 Oulun ammattikorkeakoulussa. Työskennellessään Teemu hyödyntää molempien tutkintojen tuomaa tietoa ja kädentaitoa asiakkaan parhaaksi. Teemun näkemyksen mukaan voimankäyttö hieronnan aikana tulisi suhteuttaa yksilöllisesti ylilyöntejä välttäen, jotta käsiteltävään alueeseen saataisiin toivottu relaksaatio. Fysioterapeuttina hänen vahvuutensa ovat tuki- ja liikuntaelinsairaudet (mm. alaselän ja olkapään ongelmista kärsivät). Intohimona tällä Lapin miehellä on kuntosaliharjoittelu ja voitkin tavata Teemun myös salilla väsyttämässä rautaa.

Puh. 0400-683675

Marjaana Koivuranta, fysioterapeutti

Zeppeliinin toimipiste

Olen äitiysfysioterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin erikoistunut fysioterapeutti. Fysioterapeuttina olen työskennellyt vuodesta 2011 lähtien ja kouluttautunut laajasti tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, lantionpohjan tutkimiseen ja toimintahäiriöihin, keskivartalon toimintaan ja äitiysfysioterapiaan liittyen.
Fysioterapeutin työtä teen yksilöllisellä otteella ja otan asiakkaan tilanteen huomioon kokonaisvaltaisesti. Itsekin äitinä tiedän, että tasapainottelu arjen vaatimusten ja oman itsensä huolehtimisen kanssa on  haastavaa.
Tämän vuoksi haluan tutustua asiakkaaseen ja hänen elämäntilanteeseensa, jotta pystymme yhdessä suunnittelemaan fysioterapian etenemistä. Vastaanotollani jokainen saa oman, yksilöllisen ja juuri hänelle sopivan käynnin sekä ohjeet jatkoa varten. Koen tärkeäksi, että asiakas tuntee olonsa kotoisaksi kanssani ja mielestäni fysioterapeutin vastaanotolla saa olla myös hauskaa!

Olli Huhtala, hieroja

Limingantullin toimipiste
Olli valmistui hierojaksi kesällä 2018 ja suorittaa parhaillaan fysioterapian opintoja Oulun ammattikorkeakoulussa. Olli on alasta äärimmäisen kiinnostunut ja haluaa kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti. Hänen vastaanotollaan pääset halutessasi varmasti keskustelemaan hyvinvointiisi liittyvistä asioista, joihin hän antaa sinulle neuvoja parhaansa mukaan ja aina tutkittuun tietoon perustuen. Olli on hierojana napakkaotteinen ja apu löytyy lihasjumeihin varmasti. Lentopalloa Olli on pelannut monella eri tasolla ja viime vuodet myös valmentanut lajissa.

Puh. 050-4339262

Milja Jaatinen, hieroja

Limingantullin toimipiste

Milja on iloinen ja liikunnallinen Vuokatin Urheiluopistolta valmistunut hieroja, jolla on harrastustaustaa suunnistuksen ja joukkuevoimistelun parista. Milja on suorittanut urheilijan lihashuollon erikoisammattitutkinnon. Hän on hierojana rauhallinen ja perusteellinen ottaen asiakkaan huomioon kokonaisuutena.

Puh. 044-9760732

Mirjami Oikarinen, hieroja

Toppilansaaren toimipiste

Lämminhenkinen ja monipuolisesti urheilua harrastava Mirjami on kouluttautunut hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiassa ja suorittanut urheilijan lihashuollon tutkinnon.
Rauhalliset ja vahvat otteet takaavat käsittelyn, jossa päästään hyvin syvälle lihakseen. Päivittäin kiitosta ovat saaneet niska-hartiaseudun käsittely, empaattisuus ja vahvat otteet – voiman säätely asiakkaan tarpeen mukaan.

“Lämminhenkinen palvelu ja hienosti yksilölliset tarpeet huomioiva hieronta. Paras niska-hartiaseudun hieronta, mitä Oulusta olen löytänyt!”
-Meeri

“Jalkapalloilijana ja fyysisen työn tekijänä arvostan Mirjamin taitoa kohdentaa hieronta juuri oikeille lihas-alueille ongelman korjaamiseksi, voimaa säädellen tarpeen mukaan. Ennenkaikkea ammattitaitoinen, luotettava ja aidosti kiinnostunut asiakkaan hyvinvoinnista. ”
-Tapio

Puh. 044-9857322

Tuomas Tammilehto, hieroja

Limingantullin toimipiste
Mukava ja helposti lähestyttävä Tuomas taitaa sekä klassisen-, että urheiluhieronnan.
Brasilialainen jiujitsu, lukkopaini ja kaikki liikkuminen ovat lähellä Tuomaksen sydäntä ja menestystä harrastuksissa on tullut EM-tasollakin. Tuomas valmistui 2011 Helsingistä ja seurasi vaimoaan Ouluun.
Tuomas on suorittanut kinesioteippauksen peruskurssin ja fasciakäsittelykurssin.

Puh. 040-7329204

Miia Taskila, hieroja & fysioterapeutti

Limingantullin toimipiste
Miia on valmistunut hierojaksi Oulussa kesällä 2011 ja fysioterapeutiksi Lapin Ammattikorkeakoulusta jouluna 2014. Miia on iloinen, rauhallinen ja helposti lähestyttävä ihminen, jonka tärkeimpänä tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Fysioterapeuttina Miian vahvinta osaamista ovat tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Puh. 050-4526474

Piia Ratilainen, hieroja

Limingantullin toimipiste
Piia on kouluttautunut hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiassa. Piia on rauhallinen ja napakka hieroja, jolle tärkeintä on hyvillä mielin hieronnasta poistuva asiakas. Piia on erikoistunut urheilijan lihashuoltoon. Piia on suorittanut purentalihashierontakoulutuksen.
Puh. 044-9822191

Jenni Suorsa, hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Urheilullinen ja energinen Jenni on suorittanut hierojan opinnot Vuokatin Urheiluopistossa. Jennillä on reipas ote työhön ja hoitaa asiakkaat tunnollisesti aktiiviurheilijoista perheenäitiin.

Puh. 040-1792530

Jaakko Rahkola, hieroja

Zeppeliinin toimipiste & Limingantullin toimipiste
Lukkopainia, kuntosalia ja musiikkia harrastava Jaakko on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Oulussa kesällä 2016. Yhdessä kanssasi hän suunnittelee hieronnan juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Jaakon rento olemus tarttuu varmasti myös sinuun hieronnan aikana. “Jaakolla on Jaromir Jagrn kädet” Totesi yksi asiakas. Tule kokeilemaan tätä ihmeellisyyttä 😀

Puh. 044-2422135

Aki Vähäsarja, hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Aki on hieroja, joka hoitaa asiakkaansa aina yksilöllisesti, hyödyntäen monipuolisia hierontatyylejä. Hän on tottunut käsittelemään sekä nuoria että vanhuksia, kuin myös kipupotilaita ja urheilijoita. Aki tekee purentalihashierontoja ja on erikoistunut kivun hoitoon, sekä käynyt kursseja muun muassa mobilisoivasta hieronnasta.

Puh. 044-2398656

Jenni Hautala, hieroja

Kempeleen toimipiste & Limingantullin toimipiste
Jenni on alle kolmekymppinen lämminhenkinen ja terveyspalvelualan ammattilaisena helposti lähestyttävä. Lapsuusajan toiveammattiin hän valmistui Oulun hieroja-akatemiasta 2012 ja onkin toiminut siitä asti hierojan työssä. “Hieronnan suhteen olen kehittymishaluinen ja aistit herkillä uusien asioiden edessä. Sovellan asiakaslähtöisesti hierontaotteita ja -voimakkuuksia, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Luonteeltani olen peruspositiivinen elämästä nauttija. Haluan pysyä liikkeellä ja harrastelen kausittain, esimerkiksi kesällä minut löytää suunnistamasta ja talvella hiihtämästä. Harrastuksista tärkeimpiä minulle ovat tanssi sekä luontoon liittyvät lajit ja harrastukset, kuten partio ja retkeily.”

Jenni on suorittanut kinesioteippauksen peruskurssin.

Puh. 040-9681980

Marjo Mikkola, hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Liikunnallinen Marjo on saanut hierojan oppinsa arvostetusta Tampereen urheiluhierojakoulusta. Marjon käsissä isokin mies saa pyyhkiä kyyneleitä käsittelyn aikana.

Nilla Järvensivu, fysioterapeutti

Zeppeliinin toimipiste
Nilla on pesunkestävä lappalainen Utsjoelta. Kahden vuosikymmenen kokemus fysioterapeuttina hyvin monipuolisissa tehtävissä on tehnyt Nillasta todella monipuolisen terapeutin.

Puh. 045-3566999

Valmentajat

Pasi Lieto, fysiovalmentaja

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti, ja olen työskennellyt alalla jo lähes kymmenen vuotta. Vastaanotollani hoidan ja kuntoutan pääsääntöisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä. Lisäkoulutuksia olen käynyt niin kuntoutuksen kuin kuntosaliharjoittelun maailmasta, ja näin ollen pystyn hyödyntämään työssäni tämän hetkistä tutkimustietoa laajasti. Teen myös yhteistyötä eri kestävyysurheilijoiden, kuten suunnistajien, triathlonistien ja juoksijoiden kanssa. Oma urheilutaustani löytyy uinnin parista, jota harrastin nuoruudessani reilut 10 vuotta. Nykyään liikun mieluiten kuntosalilla harjoitellen, hiihtämällä ja pyöräillen.

Valmentajana yhtenä vahvuutena minulla on vankka teoria- ja käytännön tieto ihmisen liikkumisesta ja harjoitusliikkeiden oikeasta teknisestä suorittamisesta, jolloin oikeat lihasryhmät saadaan aktivoitumaan. Jos haluat monipuolisen ja tehokkaan treeniohjelman, olen sinulle oikea valmentaja. Olipa sinulla kokemusta liikkumisesta tai ei, löydämme sinulle yhdessä sopivan ja sinun tavoitteiden mukaisen elämäntavan. Otahan yhteyttä ja aloitetaan yhteinen projekti.

Puh. 045-6769481

Heikki Syrjälä, valmentaja

Työssäni yhdistän fysioterapeutin ja personal trainerin osaamistani ja käytän itsestäni leikkimielisesti nimitystä fysio PT. Omaa kuntosalitaustaa minulla löytyy jo 15 vuoden kokemuksella, joten tietotaito on varmasti hankittu sekä teoriaopinnoilla, että vankalla tekemisellä. Fysioterapian oppini olen hakenut rovaniemen ammattikorkeakoulusta, sekä yksityisen puolen hoitolaitoksista hyvin monipuolisesta asiakaskunnasta.

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ovat vahvinta alaani kuntosalivalmennuksen lisäksi. Vaatiipa vaivasi rivakkaa käsittelyä tai epätasapainossa olevan kehon aktivointia niin käyppä näytillä ja ruvetaan hoitamaan se kuntoon (hyvänä esimerkkinä esimerkiksi leikkauksen jälkeisen fysioterapian tarvitsijat).

Kuntosalivalmennuksessa pyrin aina siihen, että asiakas oppii minulta mahdollisimman paljon ja itsenäistyy harjoittelunsa suhteen. Tällöin tiedän, että yhteinen aika on käytetty hyvin ja työlläni on saavutettu tuloksia. Omana erikoisuutenani mainittakoon, että valmennan erityisesti asiakkaita, jotka kokevat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat harjoittelunsa ongelmakohtana. Yhdessä pääsemme takuulla hyvään alkuun kuntosalin puolella!

Koulutus:

 • Personal Trainer, FAF
 • Fysioterapeutti AMK

Puh. 045-1313792

Susanna Mendelin-Sonny, valmentaja

Olen liikunnanohjaaja, FISAF kuntosalivalmentaja, mentaalivalmentaja (LFC), hieroja, kokonaisvaltainen jooga- ja rentoutusohjaaja, äänimaljahoitaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja.

Hyvinvoinnin eri osa-alueista olen olen erikoistunut  selän ja coren hyvinvointiin, suoliston ja oikean ravitsemuksen  terveysvaikutuksiin sekä unen ja kroonisen stressin merkitykseen kokonaisterveydelle.  Vahvuuteni valmentajana on asiakkaan koko elämäntilanteen huomiointi valmennuksen sisällön suunnittelussa. Tiedän, mitä on ruuhkavuodet, lapsiperheen arjen yhdistäminen työelämään ja siitä kumpuava riittämättömyyden kokemus. Koen elämäntehtäväkseni naisten voimaannuttamisen hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisäämisen kautta. Valmennustyyliäni  on kuvattu lujaksi, mutta lempeäksi.  Liikuntaa olen ohjannut lapsille, aikuisille, kilpaurheilijoille ja ikäihmisille sekä kuntoutujille. Sydäntä lähelläni on myös työyhteisö- ja ryhmävalmennus. Lempilajejani ryhmäliikunnassa tällä hetkellä ovat jooga, pilates ja kaikenlainen kehon ja mielenhuolto.

Tieni hyvinvoinnin pariin on ollut elämäni mittainen. Kaikki tapahtunut ja oma elämänkokemus on johdattanut minut tälle matkalle ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kiehtovaan maailmaan. Minua kiinnostaa erityisesti mielen ja kehon yhteys ja se, miten suuri ajatustemme voima on arjen onnellisuudessa. Erityisesti oman elämän käännekohdat, alan vaihto ja omat terveyshaasteet ovat saaneet ymmärtämään meidän oman mielen vaikutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olen kuntouttanut oman ongelmaisen selkäni pilateksen, joogan ja liikkuvuustreenien avulla. Sen vuoksi uskon näiden lajien voimaan.

Minua motivoi valmentajana nähdä, kuinka paljon hyvinvoiva keho tuo itsevarmuutta ja elämänlaatua asiakkaalle. Ja miten suuri vaikutus meidän mielen voimalla on tavoitteiden saavuttamisessa. Minulle jokainen asiakaskohtaaminen on molemminpuolista oppimista.  Teen työtäni sydän ja sielu täysillä mukana ja joka kerta myös itse saan asiakkailta niin paljon. Useasta asiakkaasta on tullut myös ystäviäni, niin isoja juttuja on valmennuksessa jaettu yhdessä.  Tässä työssä ei ole koskaan valmis ja suhtaudun työhöni joka päivä uutena mahdollisuutena auttaa ihmistä kohti omaa parasta versiota itsestään.

Nyt haluan olla auttamassa Kuntomossa sinua kohti unelmiesi elämää.  Jokainen on hyvinvoinnin arvoinen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan maksuton hyvinvoinnin kartoitus kanssasi.

Koulutus:

 • Liikunnanohjaaja
 • Kuntosalivalmentaja, FISAF
 • Mentaalivalmentaja (LFC)
 • Hieroja

Puh. 050-550 7665

Jarno Väistö, valmentaja

Olen koulutettu ja lisensoitu personal trainer, jonka sydäntä on lähellä sekä vasta-alkajien opastaminen, että konkaritreenaajien kaipaamat tehokeinot. Halusit sitten harjoittelun käyntiin tai treenin suvantovaiheen nujerrettua, olen rinnallasi opettamassa, kannustamassa ja tarvittaessa rääkkäämässä – takuinani hyvä olo ja kehitys.

Kokemusta ja tietotaitoa olen karttunut myös toiminnallisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä eläkeläis-, painonhallinta- ja tehotreeniryhmien toteutuksesta. Pidän erityisesti  työstä, jossa tulokset näkyvät, joten Sinun tavoitteesi ovat myös minulle tärkeitä. Otetaan ne tosissaan, mutta pidetään pilke silmäkulmassa.

 

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You, EHFA
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You

Lue minusta lisää täältä >

Puh. 040-7522651

Hallinto ja myynti

Jussi Lotvonen

Jussi vastaa Kuntomossa myynnistä, markkinoinnista ja hallinnosta. Jussiin voit ottaa yhteyttä missä vain sinua askarruttavissa asioissa.