044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Henkilökunta

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@kuntomo.fi

Hieronta & Fysioterapia

Anuliisa Rautakorpi, hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Lapualta kotoisin oleva Anuliisa on suorittanut koulutetun hierojan ammattitutkinnon Kuopiossa keväällä 2015. Lisäksi hän on suorittanut purentalihasten- ja leukanivelen manuaalisen hoitamisen kurssin. Aiemmin pesäpalloa pelanneen Anuliisan voi nykyään löytää kuntosalilta ja lenkkipoluilta. Hierojana hän on rauhallinen ja asiakkaan toiveet huomioon ottava.

Olli Huhtala, hieroja

Limingantullin toimipiste
Olli valmistui hierojaksi kesällä 2018 ja suorittaa parhaillaan fysioterapian opintoja Oulun ammattikorkeakoulussa. Olli on alasta äärimmäisen kiinnostunut ja haluaa kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti. Hänen vastaanotollaan pääset halutessasi varmasti keskustelemaan hyvinvointiisi liittyvistä asioista, joihin hän antaa sinulle neuvoja parhaansa mukaan ja aina tutkittuun tietoon perustuen. Olli on hierojana napakkaotteinen ja apu löytyy lihasjumeihin varmasti. Lentopalloa Olli on pelannut monella eri tasolla ja viime vuodet myös valmentanut lajissa.

Puh. 050-4339262

Milja Jaatinen, hieroja

Limingantullin toimipiste

Milja on iloinen ja liikunnallinen Vuokatin Urheiluopistolta valmistunut hieroja, jolla on harrastustaustaa suunnistuksen ja joukkuevoimistelun parista. Milja on suorittanut urheilijan lihashuollon erikoisammattitutkinnon. Hän on hierojana rauhallinen ja perusteellinen ottaen asiakkaan huomioon kokonaisuutena.

Puh. 044-9760732

Mirjami Oikarinen, hieroja

Zeppeliinin toimipiste

Iloinen ja empaattinen Mirjami on kouluttautunut hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiassa ja erikoistunut urheilijan lihashuoltoon. Monipuolisesti urheilua harrastava Mirjami taitaa niin klassisen- kuin urheiluhieronnan. Hänen sydäntään on lähellä jokainen asiakas omana yksilönä.  Rauhalliset ja vahvat otteet takaavat käsittelyn, jossa päästään hyvin syvälle lihakseen. Erityinen maininta myös niska-hartiaseudun vaivoille.

Puh. 044-9857322

Tuomas Tammilehto, hieroja

Limingantullin toimipiste
Mukava ja helposti lähestyttävä Tuomas taitaa sekä klassisen-, että urheiluhieronnan.
Brasilialainen jiujitsu, lukkopaini ja kaikki liikkuminen ovat lähellä Tuomaksen sydäntä ja menestystä harrastuksissa on tullut EM-tasollakin. Tuomas valmistui 2011 Helsingistä ja seurasi vaimoaan Ouluun.
Tuomas on suorittanut kinesioteippauksen peruskurssin ja fasciakäsittelykurssin.

Puh. 040-7329204

Miia Taskila, hieroja & fysioterapeutti

Limingantullin toimipiste
Miia on valmistunut hierojaksi Oulussa kesällä 2011 ja fysioterapeutiksi Lapin Ammattikorkeakoulusta jouluna 2014. Miia on iloinen, rauhallinen ja helposti lähestyttävä ihminen, jonka tärkeimpänä tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Fysioterapeuttina Miian vahvinta osaamista ovat tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Puh. 050-4526474

Piia Ratilainen, hieroja

Limingantullin toimipiste
Piia on kouluttautunut hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiassa. Piia on rauhallinen ja napakka hieroja, jolle tärkeintä on hyvillä mielin hieronnasta poistuva asiakas. Piia on erikoistunut urheilijan lihashuoltoon. Piia on suorittanut purentalihashierontakoulutuksen.
Puh. 044-9822191

Jenni Suorsa, hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Urheilullinen ja energinen Jenni on suorittanut hierojan opinnot Vuokatin Urheiluopistossa. Jennillä on reipas ote työhön ja hoitaa asiakkaat tunnollisesti aktiiviurheilijoista perheenäitiin.

Puh. 040-1792530

Soile Hautamäki, hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Soilen ura Kuntomossa alkoi hierojaharjoittelijana. Jo ensimmäisen viikon aikana meille kaikille Kuntomolaisille oli selvää, että Soile jää taloon. Halu tehdä hoitotyötä välittyy jokaiselle asiakkaalle juuri oikealla tavalla. Soilelta voit varata myös aikoja Intialaiseen päähierontaan.

Puh. 044-2445075

Jaakko Rahkola, hieroja

Zeppeliinin toimipiste & Limingantullin toimipiste
Lukkopainia, kuntosalia ja musiikkia harrastava Jaakko on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Oulussa kesällä 2016. Yhdessä kanssasi hän suunnittelee hieronnan juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Jaakon rento olemus tarttuu varmasti myös sinuun hieronnan aikana. “Jaakolla on Jaromir Jagrn kädet” Totesi yksi asiakas. Tule kokeilemaan tätä ihmeellisyyttä 😀

Puh. 044-2422135

Piia Pohto, hieroja

Limingantullin toimipiste
Piian hieronnassa asiakas lähtee varmasti hyvällä mielellä pois. Piian iloisuus ja positiivisuus on tarttuvaa. Vahvin osa-alue Piialla on niska-hartiaseudun ja raskausajan hieronta.

Puh. 045-8950686

Soile Lemola, hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Soilen hoitotyö on alkanut jo 2000-luvun alkupuolella. Soilen monipuolisuus on vailla vertaansa hoitotyössä ja asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja hoitaminen saa kiitosta päivittäin.

Puh. 040-8432920

Aki Vähäsarja, hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Aki on hieroja, joka hoitaa asiakkaansa aina yksilöllisesti, hyödyntäen monipuolisia hierontatyylejä. Hän on tottunut käsittelemään sekä nuoria että vanhuksia, kuin myös kipupotilaita ja urheilijoita. Aki tekee purentalihashierontoja ja on erikoistunut kivun hoitoon, sekä käynyt kursseja muun muassa mobilisoivasta hieronnasta.

Puh. 044-2398656

Jenni Hautala, hieroja

Kempeleen toimipiste & Limingantullin toimipiste
Jenni on alle kolmekymppinen lämminhenkinen ja terveyspalvelualan ammattilaisena helposti lähestyttävä. Lapsuusajan toiveammattiin hän valmistui Oulun hieroja-akatemiasta 2012 ja onkin toiminut siitä asti hierojan työssä. “Hieronnan suhteen olen kehittymishaluinen ja aistit herkillä uusien asioiden edessä. Sovellan asiakaslähtöisesti hierontaotteita ja -voimakkuuksia, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Luonteeltani olen peruspositiivinen elämästä nauttija. Haluan pysyä liikkeellä ja harrastelen kausittain, esimerkiksi kesällä minut löytää suunnistamasta ja talvella hiihtämästä. Harrastuksista tärkeimpiä minulle ovat tanssi sekä luontoon liittyvät lajit ja harrastukset, kuten partio ja retkeily.”

Jenni on suorittanut kinesioteippauksen peruskurssin.

Puh. 040-9681980

Marjo Mikkola, hieroja

Zeppeliinin toimipiste
Liikunnallinen Marjo on saanut hierojan oppinsa arvostetusta Tampereen urheiluhierojakoulusta. Marjon käsissä isokin mies saa pyyhkiä kyyneleitä käsittelyn aikana.

Nilla Järvensivu, fysioterapeutti

Zeppeliinin toimipiste
Nilla on pesunkestävä lappalainen Utsjoelta. Kahden vuosikymmenen kokemus fysioterapeuttina hyvin monipuolisissa tehtävissä on tehnyt Nillasta todella monipuolisen terapeutin.

Puh. 045-3566999

Heli Ervasti, fysioterapeutti

Zeppeliinin toimipiste
Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia ja ikääntyneiden kuntoutus. Heli on liikunnallinen ja energinen fysioterapeutti. Asiakkaita hänellä on kouluikäisistä lapsista ikääntyneisiin henkilöihin. Aiemmalta koulutukseltaan Heli on lähihoitaja.

Puh. 044-2356107

Valmentajat

Kirsi Rautiainen, valmentaja

Olen liikunnallinen sydämen ääntä kuunteleva, energinen ja määrätietoinen kahden tytön äiti, joka vaalii elämässään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Minulle on tärkeää henkinen kasvu ja jatkuva kehittyminen. Pohjakoulutukseltani olen tradenomi. Myöhemmin olen opiskellut ja liikuntaneuvojaksi ja koulutetuksi hierojaksi. Olen lisensioitu Personal Trainer ja Ravintovalmentaja, sekä ProMethod-valmentaja. Lisäksi olen suorittanut avoimessa yliopistossa kasvatustieteen aineopinnot ja psykologian perusopinnot. Tulevaisuuteen siintää jo tahtotila mentaalipuolen jatko-opinnoista.

Tavoitteenani on kasvattaa ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtämistä ja laajentaa osaamistani hyvinvointialalla. Merkityksellistä tässä työssä on saada ihmisiä yksinkertaisesti voimaan paremmin, motivoida pitämään itsestä huolta, auttaa löytämään omat voimavarat ja kasvun haasteet sekä auttaa fokusoitumaan siihen mikä on tärkeää. Toisin sanoen koen olevani kaikkein eniten kokonaisvaltainen hyvinvointivalmentaja.

Liikutan ihmisiä niin ryhmäliikunnan kuin myös yksilö- ja ryhmävalmennuksen myötä. Olen tehnyt yrityksille erilaisia valmennuksia ravitsemuksesta mentaalivalmennuksiin, yksittäisiä tilaustunteja ja tyhy-/hyvinvointipäiviä. Yksilövalmennuksissa nautin suunnattomasti siitä, kun välittömän yhteistyön tuloksena valmennettava kehittyy tavoitteen mukaiseen suuntaan, ylittää itsensä ja kasvaa henkisesti. Ryhmäliikuntaosaamiseni on laajaa ja monipuolista. Olen liikuttanut ihmisiä jo useamman vuoden ajan erilaisin tunnein vesijumpasta tanssiin ja kahvakuulasta keho & mieli -tuntiin.

Voimaa arkeen ammennan asioista, jotka tuntuvat, näyttävät ja kuulostavat minulle. Minussa on vahvasti pala taiteilijaa, joka rakastaa kirjoittamista, luovaa tanssillista liikettä ja voimauttavia metsäkävelyjä.

Koulutus mm:

 • Liikuntaneuvoja
 • Koulutettu hieroja
 • Lisensioitu Personal Trainer
 • Lisensioitu Ravintovalmentaja
 • Hyvinvointivalmentaja
 • ProMethod-valmentaja
 • FasciaMethod-ohjaaja

Puh. 044-502 7662

Susanna Mendelin-Sonny, valmentaja

Olen liikunnanohjaaja, FISAF kuntosalivalmentaja, mentaalivalmentaja (LFC), hieroja, kokonaisvaltainen jooga- ja rentoutusohjaaja, äänimaljahoitaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja.

Hyvinvoinnin eri osa-alueista olen olen erikoistunut  selän ja coren hyvinvointiin, suoliston ja oikean ravitsemuksen  terveysvaikutuksiin sekä unen ja kroonisen stressin merkitykseen kokonaisterveydelle.  Vahvuuteni valmentajana on asiakkaan koko elämäntilanteen huomiointi valmennuksen sisällön suunnittelussa. Tiedän, mitä on ruuhkavuodet, lapsiperheen arjen yhdistäminen työelämään ja siitä kumpuava riittämättömyyden kokemus. Koen elämäntehtäväkseni naisten voimaannuttamisen hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisäämisen kautta. Valmennustyyliäni  on kuvattu lujaksi, mutta lempeäksi.  Liikuntaa olen ohjannut lapsille, aikuisille, kilpaurheilijoille ja ikäihmisille sekä kuntoutujille. Sydäntä lähelläni on myös työyhteisö- ja ryhmävalmennus. Lempilajejani ryhmäliikunnassa tällä hetkellä ovat jooga, pilates ja kaikenlainen kehon ja mielenhuolto.

Tieni hyvinvoinnin pariin on ollut elämäni mittainen. Kaikki tapahtunut ja oma elämänkokemus on johdattanut minut tälle matkalle ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kiehtovaan maailmaan. Minua kiinnostaa erityisesti mielen ja kehon yhteys ja se, miten suuri ajatustemme voima on arjen onnellisuudessa. Erityisesti oman elämän käännekohdat, alan vaihto ja omat terveyshaasteet ovat saaneet ymmärtämään meidän oman mielen vaikutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olen kuntouttanut oman ongelmaisen selkäni pilateksen, joogan ja liikkuvuustreenien avulla. Sen vuoksi uskon näiden lajien voimaan.

Minua motivoi valmentajana nähdä, kuinka paljon hyvinvoiva keho tuo itsevarmuutta ja elämänlaatua asiakkaalle. Ja miten suuri vaikutus meidän mielen voimalla on tavoitteiden saavuttamisessa. Minulle jokainen asiakaskohtaaminen on molemminpuolista oppimista.  Teen työtäni sydän ja sielu täysillä mukana ja joka kerta myös itse saan asiakkailta niin paljon. Useasta asiakkaasta on tullut myös ystäviäni, niin isoja juttuja on valmennuksessa jaettu yhdessä.  Tässä työssä ei ole koskaan valmis ja suhtaudun työhöni joka päivä uutena mahdollisuutena auttaa ihmistä kohti omaa parasta versiota itsestään.

Nyt haluan olla auttamassa Kuntomossa sinua kohti unelmiesi elämää.  Jokainen on hyvinvoinnin arvoinen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan maksuton hyvinvoinnin kartoitus kanssasi.

Koulutus:

 • Liikunnanohjaaja
 • Kuntosalivalmentaja, FISAF
 • Mentaalivalmentaja (LFC)
 • Hieroja

Puh. 050-550 7665

Annu Lehtinen, valmentaja

Olen Fysioterapeutti ja Personal trainer. Olen kotoisin Rovaniemeltä, mutta “Oululaistunut” noin neljän vuoden työn tuloksena. 
 
Fysioterapia- ja Pt tehtävistä minulla on kokemusta jo vuosien ajalta. Yhtään ”lapin lisää” laittamatta olen valmentanut useita kymmeniä ja kymmeniä asiakkaita. Kokemusta valmennustyöstä on kertynyt rutkasti ja asiakkaita ollut paljon; painonpudottajia, tavoitteellisesti treenaavia, terveysliikkujia sekä suurin, ja ammattiosaamiseni kannalta tärkein asiakasryhmä – TULE- ongelmista kärsivät.
 
Olen Fysioterapiaopintojen lisäksi vahvistanut osaamistani FIHF:n Physio trainer – koulutuksella, joka on fysioterapeuteille räätälöity Personal training koulutusohjelma. Koulutus antaa valmiudet toimia erilaisten tuki- ja liikuntaelin ongelmista kärsivien asiakkaiden kanssa, heidän erityistarpeet huomioon ottaen.

Erityisosaamiseni onkin TULE- ongelmista kärsivät, erilaiset vammojen kuntoutukset ja erityisryhmien asiakkaat (esim pitkäakaissairaat, vammautuneet, ikäihmiset etc).

Koulutus mm:

 • Lisensioitu Personal Trainer
 • Fysioterapeutti AMK

Puh. 040-829 8262

Anna Ruostepuro, valmentaja

Olen 36-vuotias puhelias kolmen lapsen äiti, joka on ajautunut liikunta-alalle tyypillisesti oman harrastuneisuutensa kautta. Henkilökohtaisena valmentajana olen tottakai tiukka ja periksiantamaton, mutta samalla myös kekseliäs ja ymmärtäväinen. Asiakaskuntani on kirjava ja koostunut niin reumaa sairastavista ja elinsiirtojonopotilaista perinteiseen lihaksenkasvattajaan ja keski-iän ylittäneeseen laihduttajaan.

Vahvuuteni valmentajana on monipuolisuus sekä kokonaisvaltaisuus. Haluan huomioida kokonaisuuden, en pelkkää treeniä. Nykyelämä on yhtä ohituskaistaa, ja siihen pyrin myös antamaan apua. Itsensä hyväksymiseen, uneen, ravintoon, stressin hallintaan ja rentoutumiseen. Nämä kaikki huomioiden päästään haluttuihin lopputuloksiin, olivat ne lihaksen kasvatus, painon pudotus tai stressin vähentäminen tai tunnesyömisen lopettaminen.

Valmennuksessani pääsee siis sekä koviin treeneihin kiinni, mutta tarvittaessa tai halutessaan myös kevyempään kehonhuoltoon, joogaan ja kehonpainoharjoitteluun.
Osaan myös samaistua sekä suuriin painonpudotuksiin, elämäntapamuutoksiin kuin lapsiperhearjen kiireisiin. Been there, done that.

Ikuisuusmottoni on; Ulkonäkö on sivutuote. Se kulkee rinnalla, mutta ei ole elämäntapamuutoksen ja liikunnan johtotähti. Silloin se tuo pysyviä tuloksia, kun motiivina on hyvä olo pelkän ulkonäön sijaan. Käynnistetään siis yhdessä hyvä olo.

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You, EHFA
 • Painonnoston ohjaajakoulutus 1 PNOK1
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You

Lue minusta lisää täältä >

Puh. 044-989 8358

Jarno Väistö, valmentaja

Olen koulutettu ja lisensoitu personal trainer, jonka sydäntä on lähellä sekä vasta-alkajien opastaminen, että konkaritreenaajien kaipaamat tehokeinot. Halusit sitten harjoittelun käyntiin tai treenin suvantovaiheen nujerrettua, olen rinnallasi opettamassa, kannustamassa ja tarvittaessa rääkkäämässä – takuinani hyvä olo ja kehitys.

Kokemusta ja tietotaitoa olen karttunut myös toiminnallisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä eläkeläis-, painonhallinta- ja tehotreeniryhmien toteutuksesta. Pidän erityisesti  työstä, jossa tulokset näkyvät, joten Sinun tavoitteesi ovat myös minulle tärkeitä. Otetaan ne tosissaan, mutta pidetään pilke silmäkulmassa.

 

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You, EHFA
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You

Lue minusta lisää täältä >

Puh. 040-7522651

Hallinto ja myynti

Anna Ruostepuoro, valmennusvastaava

Anna vastaa valmennuksesta ja valmennustiimistä Kuntomossa. Anna ottaa vastaan mielellään myös uusia ideoita asiakkailta.

Puh. 044-9898358

Jere Urpilainen, salivastaava

Jere hoitelee Kuntomossa respaa ja salia & ylläpitää jäsenrekisteriä. Jere auttaa sinua jäsenyysasioissa, laskutusasioissa ja saliin liittyvissä jutuissa.

Puh. 044-9766137

Jussi Lotvonen

Jussi vastaa Kuntomossa myynnistä, markkinoinnista ja hallinnosta. Jussiin voit ottaa yhteyttä missä vain sinua askarruttavissa asioissa.