044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Henkilökunta

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@kuntomo.fi

Hieronta & Fysioterapia

Milja Jaatinen, hieroja

Limingantullin toimipiste

Milja on iloinen ja liikunnallinen Vuokatin Urheiluopistolta valmistunut hieroja, jolla on harrastustaustaa suunnistuksen ja joukkuevoimistelun parista. Milja on suorittanut urheilijan lihashuollon erikoisammattitutkinnon. Hän on hierojana rauhallinen ja perusteellinen ottaen asiakkaan huomioon kokonaisuutena.

Puh. 044-9760732

Tuomas Tammilehto, hieroja

Limingantullin toimipiste
Mukava ja helposti lähestyttävä Tuomas taitaa sekä klassisen-, että urheiluhieronnan.
Brasilialainen jiujitsu, lukkopaini ja kaikki liikkuminen ovat lähellä Tuomaksen sydäntä ja menestystä harrastuksissa on tullut EM-tasollakin. Tuomas valmistui 2011 Helsingistä ja seurasi vaimoaan Ouluun.
Tuomas on suorittanut kinesioteippauksen peruskurssin ja fasciakäsittelykurssin.

Puh. 0407329204

Mirjami Oikarinen, hieroja

Kempeleen toimipiste

Iloinen ja empaattinen Mirjami on kouluttautunut hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiassa ja erikoistunut urheilijan lihashuoltoon. Monipuolisesti urheilua harrastava Mirjami taitaa niin klassisen- kuin urheiluhieronnan. Hänen sydäntään on lähellä jokainen asiakas omana yksilönä.  Rauhalliset ja vahvat otteet takaavat käsittelyn, jossa päästään hyvin syvälle lihakseen. Erityinen maininta myös niska-hartiaseudun vaivoille.

Puh. 044-9857322

Miia Taskila, hieroja & fysioterapeutti

Limingantullin toimipiste
Miia on valmistunut hierojaksi Oulussa kesällä 2011 ja fysioterapeutiksi Lapin Ammattikorkeakoulusta jouluna 2014. Miia on iloinen, rauhallinen ja helposti lähestyttävä ihminen, jonka tärkeimpänä tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Fysioterapeuttina Miian vahvinta osaamista ovat tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Puh. 050-4526474

Piia Ratilainen, hieroja

Limingantullin toimipiste
Piia on kouluttautunut hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiassa. Piia on rauhallinen ja napakka hieroja, jolle tärkeintä on hyvillä mielin hieronnasta poistuva asiakas. Piia on erikoistunut urheilijan lihashuoltoon.
Puh. 044-9822191

Jenni Suorsa, hieroja

Kempeleen toimipiste
Urheilullinen ja energinen Jenni on suorittanut hierojan opinnot Vuokatin Urheiluopistossa. Jennillä on reipas ote työhön ja hoitaa asiakkaat tunnollisesti aktiiviurheilijoista perheenäitiin.

Puh. 040-1792530

Soile Hautamäki, hieroja

Kempeleen toimipiste
Soilen ura Kuntomossa alkoi hierojaharjoittelijana. Jo ensimmäisen viikon aikana meille kaikille Kuntomolaisille oli selvää, että Soile jää taloon. Halu tehdä hoitotyötä välittyy jokaiselle asiakkaalle juuri oikealla tavalla. Soilelta voit varata myös aikoja Intialaiseen päähierontaan.

Puh. 044-2445075

Jaakko Rahkola, hieroja

Kempeleen toimipiste & Limingantullin toimipiste
Lukkopainia, kuntosalia ja musiikkia harrastava Jaakko on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Oulussa kesällä 2016. Yhdessä kanssasi hän suunnittelee hieronnan juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Jaakon rento olemus tarttuu varmasti myös sinuun hieronnan aikana. “Jaakolla on Jaromir Jagrn kädet” Totesi yksi asiakas. Tule kokeilemaan tätä ihmeellisyyttä 😀

Puh. 044-2422135

Soile Lemola, hieroja

Kempeleen toimipiste
Soilen hoitotyö on alkanut jo 2000-luvun alkupuolella. Soilen monipuolisuus on vailla vertaansa hoitotyössä ja asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja hoitaminen saa kiitosta päivittäin.

Puh. 040-8432920

Aki Vähäsarja, hieroja

Kempeleen toimipiste
Aki on nuori innokas hieroja, jolle asiakkaan yksilöllinen hoitaminen on tärkeintä. Aki on tottunut hoitamaan nuorista urheilijoista aina ikäihmisiin asti asiakkaita. Aki on erikoistunut kivun hoitoon.

Puh. 044-2398656

Jenni Hautala, hieroja

Kempeleen toimipiste & Limingantullin toimipiste
Jenni on alle kolmekymppinen lämminhenkinen ja terveyspalvelualan ammattilaisena helposti lähestyttävä. Lapsuusajan toiveammattiin hän valmistui Oulun hieroja-akatemiasta 2012 ja onkin toiminut siitä asti hierojan työssä. “Hieronnan suhteen olen kehittymishaluinen ja aistit herkillä uusien asioiden edessä. Sovellan asiakaslähtöisesti hierontaotteita ja -voimakkuuksia, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Luonteeltani olen peruspositiivinen elämästä nauttija. Haluan pysyä liikkeellä ja harrastelen kausittain, esimerkiksi kesällä minut löytää suunnistamasta ja talvella hiihtämästä. Harrastuksista tärkeimpiä minulle ovat tanssi sekä luontoon liittyvät lajit ja harrastukset, kuten partio ja retkeily.”

Jenni on suorittanut kinesioteippauksen peruskurssin.

Puh. 040-9681980

Marjo Mikkola, hieroja

Kempeleen toimipiste
Liikunnallinen Marjo on saanut hierojan oppinsa arvostetusta Tampereen urheiluhierojakoulusta. Marjon käsissä isokin mies saa pyyhkiä kyyneleitä käsittelyn aikana.

Nilla Järvensivu, fysioterapeutti

Nilla on pesunkestävä lappalainen Utsjoelta. Kahden vuosikymmenen kokemus fysioterapeuttina hyvin monipuolisissa tehtävissä on tehnyt Nillasta todella monipuolisen terapeutin.

Puh. 045-3566999

Heli Ervasti, fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia ja ikääntyneiden kuntoutus. Heli on liikunnallinen ja energinen fysioterapeutti. Asiakkaita hänellä on kouluikäisistä lapsista ikääntyneisiin henkilöihin. Aiemmalta koulutukseltaan Heli on lähihoitaja.

Puh. 044-2356107

Valmentajat

Annu Lehtinen, valmentaja

Olen Fysioterapeutti ja Personal trainer. Olen kotoisin Rovaniemeltä, mutta “Oululaistunut” noin neljän vuoden työn tuloksena 🙂
 
Fysioterapia- ja Pt tehtävistä minulla on kokemusta jo vuosien ajalta. Yhtään ”lapin lisää” laittamatta olen valmentanut useita kymmeniä ja kymmeniä asiakkaita. Kokemusta valmennustyöstä on kertynyt rutkasti ja asiakkaita ollut paljon; painonpudottajia, tavoitteellisesti treenaavia, terveysliikkujia sekä suurin, ja ammattiosaamiseni kannalta tärkein asiakasryhmä – TULE- ongelmista kärsivät.
 
Olen Fysioterapiaopintojen lisäksi vahvistanut osaamistani FIHF:n Physio trainer – koulutuksella, joka on fysioterapeuteille räätälöity Personal training koulutusohjelma. Koulutus antaa valmiudet toimia erilaisten tuki- ja liikuntaelin ongelmista kärsivien asiakkaiden kanssa, heidän erityistarpeet huomioon ottaen.

Erityisosaamiseni onkin TULE- ongelmista kärsivät, erilaiset vammojen kuntoutukset ja erityisryhmien asiakkaat (esim pitkäakaissairaat, vammautuneet, ikäihmiset etc).

Koulutus mm:

 • Lisensioitu Personal Trainer
 • Fysioterapeutti AMK

Puh. 040-829 8262

Anna Ruostepuro, valmentaja

Olen 36-vuotias puhelias kolmen lapsen äiti, joka on ajautunut liikunta-alalle tyypillisesti oman harrastuneisuutensa kautta. Henkilökohtaisena valmentajana olen tottakai tiukka ja periksiantamaton, mutta samalla myös kekseliäs ja ymmärtäväinen. Asiakaskuntani on kirjava ja koostunut niin reumaa sairastavista ja elinsiirtojonopotilaista perinteiseen lihaksenkasvattajaan ja keski-iän ylittäneeseen laihduttajaan.

Vahvuuteni valmentajana on monipuolisuus sekä kokonaisvaltaisuus. Haluan huomioida kokonaisuuden, en pelkkää treeniä. Nykyelämä on yhtä ohituskaistaa, ja siihen pyrin myös antamaan apua. Itsensä hyväksymiseen, uneen, ravintoon, stressin hallintaan ja rentoutumiseen. Nämä kaikki huomioiden päästään haluttuihin lopputuloksiin, olivat ne lihaksen kasvatus, painon pudotus tai stressin vähentäminen tai tunnesyömisen lopettaminen.

Valmennuksessani pääsee siis sekä koviin treeneihin kiinni, mutta tarvittaessa tai halutessaan myös kevyempään kehonhuoltoon, joogaan ja kehonpainoharjoitteluun.
Osaan myös samaistua sekä suuriin painonpudotuksiin, elämäntapamuutoksiin kuin lapsiperhearjen kiireisiin. Been there, done that.

Ikuisuusmottoni on; Ulkonäkö on sivutuote. Se kulkee rinnalla, mutta ei ole elämäntapamuutoksen ja liikunnan johtotähti. Silloin se tuo pysyviä tuloksia, kun motiivina on hyvä olo pelkän ulkonäön sijaan. Käynnistetään siis yhdessä hyvä olo.

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You, EHFA
 • Painonnoston ohjaajakoulutus 1 PNOK1
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You

Lue minusta lisää täältä >

Puh. 044-989 8358

Katja Kesti, valmentaja

Olen ammatiltani lisensoitu personal trainer ja ravintovalmentaja, ja pyrin työssäni ennen kaikkea parantamaan valmennettavieni elämänlaatua. Opetan Sinua syömään paremmin, autan Sinua löytämään ne hetket arjestasi jolloin ehdit liikkua fiksusti ja kerron Sinulle miten tärkeää on, että asetat itsesi ja oman hyvinvointisi etusijalle.

Kun tiedostat sen, ymmärrät välittömästi miten Sinun hyvinvointisi vaikuttaa myös perheesi ja läheistesi hyvinvointiin ja arkeen. Kun Sinä voit hyvin olet entistä parempi äiti, puoliso, sisar ja työtoveri. Sinä ja sinun läheisesi olette juuri niin tärkeitä, että ansaitsette vain parasta – parasta Sinua.

Erityisosaamiseni on painonpudotuksen saralla ja erityisesti aineenvaihdunnan ongelmien (mm. säästöliekki) parissa.

Koulutus mm:

 • Lisensioitu Personal Trainer
 • Lisensioitu Ravintovalmentaja
 • Kuntosalivalmentaja
 • Hyvinvointivalmentaja

Lue minusta lisää täältä >

Puh. 050-3220831

Jarno Väistö, valmentaja

Olen koulutettu ja lisensoitu personal trainer, jonka sydäntä on lähellä sekä vasta-alkajien opastaminen, että konkaritreenaajien kaipaamat tehokeinot. Halusit sitten harjoittelun käyntiin tai treenin suvantovaiheen nujerrettua, olen rinnallasi opettamassa, kannustamassa ja tarvittaessa rääkkäämässä – takuinani hyvä olo ja kehitys.

Kokemusta ja tietotaitoa olen karttunut myös toiminnallisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä eläkeläis-, painonhallinta- ja tehotreeniryhmien toteutuksesta. Pidän erityisesti  työstä, jossa tulokset näkyvät, joten Sinun tavoitteesi ovat myös minulle tärkeitä. Otetaan ne tosissaan, mutta pidetään pilke silmäkulmassa.

 

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You, EHFA
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You

Lue minusta lisää täältä >

Puh. 040-7522651

Hallinto ja myynti

Anna Ruostepuoro, valmennusvastaava

Anna vastaa valmennuksesta ja valmennustiimistä Kuntomossa. Anna ottaa vastaan mielellään myös uusia ideoita asiakkailta.
Puh.044-989 8358

Jere Urpilainen, salivastaava

Jere hoitelee Kuntomossa respaa ja salia & ylläpitää jäsenrekisteriä. Jere auttaa sinua jäsenyysasioissa, laskutusasioissa ja saliin liittyvissä jutuissa.

Puh. 044-9766137

Jussi Lotvonen

Jussi vastaa Kuntomossa myynnistä, markkinoinnista ja hallinnosta. Jussiin voit ottaa yhteyttä missä vain sinua askarruttavissa asioissa.