044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

13.10.2016

Kuntomo sai johtajan!

Maailman parhaisiin paratriathlonisteihin lukeutuva Jussi Lotvonen johtamaan Liikunta – ja hyvinvointikeskus Kuntomo Oy:tä Zeppeliinissä

10407355_10153166483968421_4272143533036927975_n
Jussi Lotvonen siirtyy johtamaan Kuntomoa. ”Olen kerännyt ympärilleni ihmisiä, joiden kanssa olen toiminut urheilu-urani aikana. Minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä mukaan yrittäjäksi ja tartuin tähän mahdollisuuteen heti. On hienoa päästä kehittämään Kuntomoa tällaisen porukan kanssa. Voin rehellisesti sanoa meillä olevan huipputiimi ja tavoitteenamme onkin olla Suomen paras liikunnan – ja hyvinvoinninkeskus. Kuntomosta on tarkoitus kehittää monipuolinen hyvinvoinnin kokonaisuus. Tiloissa on oma terapiaosasto, jossa työskentelee yli kymmenen alansa ammattilaista. Fysio- ja psykoterapeuttien sekä hierojien lisäksi meillä on nykyaikainen kuntosali ja suuri ryhmäliikuntatila. Mukana tiimissä on myös huippuluokkainen valmentajien ja ohjaajien joukko, jotka tarjovat osaamista ja apua asiakkaillemme. Osa-alueet yhdessä tekevät salista nykyaikaisen ja modernin liikunta – ja hyvinvointikeskuksen.

Jo yli 20-vuotias Liikunta – ja hyvinvointikeskus sijaitsee kauppakeskus Zeppelinissä Kempeleessä. Sijainti on ihanteellinen ihmisten voidessa samalla kertaa sekä asioida ostoskeskuksessa että hyödyntää Kuntomon palveluja. Lisäksi alueelta löytyy 1200 ilmaista parkkipaikkaa. Haluamme olla omistajien ja työntekijöiden kanssa uudella tavalla asiakkaiden apuna ja tukena. Järjestämme kuukausittain tapahtumia, erilaisia luentoja sekä workshoppeja, joissa voimme opastaa ihmisiä liikkumaan oikein. Ihmisten hyvinvointi on meille kaiken a ja o. Koen että huippu-urheilijana minulla on paljon annettavaa asiakkaillemme oman taustani kautta. Olen tehnyt triathlonvalmennusta jo puoli vuosikymmentä ja meillä on tälläkin hetkellä yli sata asiakasta ympäri Suomea Tämän kokemuksen ja osaamisen haluan tuoda myös Kuntomon asiakkaiden saataville. Yrityksemme kantavana ajatuksena on toimia kaikkien liikkumista ja terveyttään arvostavien ihmisten hyvinvointikeskuksena.”

Lue lisää Kuntomon uudistuksista: https://www.kuntomo.fi/2016/10/kuntomo-uudistuu/

Lue lisää Jussi Lotvosesta: www.lotvonen.com

ft-joroinen-pika-juoksu-18-44-38-474

Kuntomo on liikunnan –ja hyvinvoinninkeskus Kempeleessä Kauppakeskus Zeppeliinissä. Palveluitamme ovat: hieronta, fysioterapia, kuntosali, valmennus.