044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

04.4.2020

Kuntomo GOES LIVE!

Kuntomo aloittaa ryhmäliikunnan LIVETUNNIT!

Tarjoamme Kuntomon jäsenille huhtikuun alusta alkaen joka päivä ryhmäliikuntaa LIVENÄ! Lukujärjestyksen näet tuttuun tapaan Kuntomo.fi etusivulta ja tarkemmin tästä! Muista ilmoittautua tunneille normaaliin tapaan.

Tunnit löytyvät osoitteesta www.kuntomo.fi/live tai klikkaamalla tästä!

  • Klikkaa itsesi mukaan n. 5min ennen tunnin alkua kuntomo.fi/live
  • Kirjoita salasana (salasana on aina sama ja päivittyy kuukausittain. Salasana lähetetään sinulle sähköpostiin. Jos et ole saanut sähköpostia ota meihin yhteyttä niin annamme sinulle salasanan
  • Älä varaa paikkaa tunnille varausjärjestelmän kautta, jos osallistut tunnille etänä!
  • Nauti jumpasta 

Salasana tunneilla vaihtuu säännöllisesti ja lähetämme salasanan aina sähköpostitse voimassaoleville asiakkaille! Jos et ole saanut salasanaa lähetä meille viestiä esimerkiksi Facebookin kautta tai soita respaan. 10x-kortti ei ole jäsenyys, suosittelemme muuttamaan 10x-kortin jäsenyydeksi, jolloin pääset nauttimaan LIVE tunneista.

Alla suorat linkit, klikkaa -> Klikkaa tekstiä

Tallennettuja Kuntomo LIVE tunteja pääset katsomaan täältä. 

Tervetuloa jumpalle!

Muutokset Kuntomossa koronan vuoksi:

Päivitetty 1.12.2020
Muutokset Kuntomon toiminnassa!
Heippa kuntomolaiset!
Tilanne alueellamme on muuttunut merkittävästi, on myös Kuntomon aika reagoida tilanteeseen. Haluamme edelleen turvata ihmisille liikkumisen ja harjoittelun Kuntomossa. Samalla pyrimme turvaamaan Kuntomon tulevaisuuden. Haluamme tarjota mahdollisuuden olla kuntomolainen myös ensi vuonna, tulevaisuudessakin.
Kuntomo on siis avoinna 24/7, klo. 05.00 – 23.00. 1.12.2020 alkaen ryhmäliikuntojen kävijämäärän rajoitamme yhdeksään (9) henkilöön + ohjaaja. Tunneille voit osallistua myös etänä Kuntomo Goes LIVE palvelun kautta. Lisätietoa saat osoitteesta: https://www.kuntomo.fi/kuntomo-goes-live/
Kuntomossa ollessasi: Vältetään lähikontakteja, pidetään turvavälit, tule salille vain terveenä. Suosittelemme maskin käyttöä saapuessasi Kuntomoon ja pukutiloissa. Puhdistathan laitteet aina ennen ja jälkeen käytön, puhdistusvälineitä löydät Kuntomosta.
☘️ Tue paikallista toimijaa, paikallisia työntekijöitä ja ole kuntomolainen myös tulevaisuudessa 💞
T: Kuntomon väki.