044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

18.1.2018

Jooga workshop sunnuntaina 22.4.2018

Joogassa pyritään saamaan keho ja mieli sopusointuun fyysisillä harjoituksilla, hengitystekniikoilla ja rentoutumisella. Kehosta tulee ryhdikäs, vahva ja hyvinvoiva ja mieli rauhoittuu samalla.

Work Shopin sisältö:
Hengitysharjoitus noin 30 min
Miksi opetellaan hengittämään? Hengityksellä on suora yhteys kehon ja mielen rentouttamiseen. Hengityksen rauhoittuminen vaikuttaa välittömästi kehon stressitasoon. Kun hallitset hengityksesi, sinulla on kädessäsi avaimet jännityksen ja levottomuuden hallintaan.

Joogaharjoitus noin 100 min
Tehdään suht’ voimakas joogaharjoitus. Harjoitus sisältää mm. joogapunnerruksia, keskivartalon voimaharjoitteita, pitkäkestoisia seisoma-asanoita ja käsitasapainoilun harjoittelua. Samalla perehdytään kehon oikeaoppiseen linjaukseen, jotta opitaan turvallisuutta ja laadukkuutta asanoissa. Myös liikkuvuusliikkeitä ja köllöttelyä luvassa!
Vaikka jooga hellii kehoasi ja lisää roimasti mm. selän hyvinvointia, akuutit polvi-, olkapää-, ranne jne. vaivat kannattaa parannella kuntoon ennen osallistumista. Harjoitus ei sovi myöskään raskaana oleville.

Pieni tauko (noin 15 min) ja mahdollisuus kysymyksiin. Tässä välissä voi nauttia kevyttä välipalaa.

Äänimaljarentoutus noin 30 min
Äänimaljarentoutuksen aikana saa pötkötellä patjalla lämpimän viltin alla. Tiibetiläisten äänimaljojen lempeä sointi rentouttaa ja rauhoittaa mieltä ja harmoninen värähtely saattelee syvärentoutuneeseen tilaan.

Ohjaajana Merja Turunen, kansainvälisen Yoga Alliancen rekisteröimä (RYT-200) joogaopettaja.

Hinta: 20€ jäsenet, 30€ ei jäsenet
Sitovat ilmoittautumiset suoraan järjestelmään:
https://www.kuntomo.fi/etusivu/tunti/1/40494/Jooga%20Workshop/