044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

02.5.2014

InBody mittaukset ma-ke, 5. – 7.5.

Taas on aika tarkistaa kehosi lihakset ja rasvat sekä niiden jakautuminen kehossasi. Siihen tulee taas tilaisuus ma-ke 5. – 7.5. Aikoja on varattavissa maanantaille ja tiistaille klo 7.00 – 19.00 välillä ja keskikviikolle klo 7.00 – 11.40 välille.

Mittauksen hinta on asiakkaillemme 29 €

Aika (20min) sisältää mittauksen (n. 5 min) ja palautteenannon ja keskustelun (n. 10-15 min). Saat mukaasi seikkaperäisen raportin, jossa käydään läpi kaikki tulokset sekä mahdollisten aikaisempien mittausten jälkeen tpahtuneet muutokset.

Mittaukseen kannattaa tulla maha tyhjänä, eli mieluiten muutamia tunteja edellisestä ruokailusta ja isompien nestemäärien nauttimisesta.

Luotettavimmillaan mittaus on kun

  • et ole harrastanut runsasta hikoilua aiheuttavaa liikuntaa samana tai edellisenä päivänä
  • et ole saunonut samana tai edellisenä päivänä
  • et ole nauttinut alkoholia edellisenä päivänä
  • tulet mittaukseen aamulla/aamupäivällä ennen ensimmäistä ateriaa

Mittaustilannetta varten kannattaa varautua riisuutumaan mahdollisimman vähän painavaan vaatetukseen (huomioi myös korut!). Kätevää on pukea päällysvaatteiden alle vaikkapa jumppatrikoot valmiiksi.

Mittaukseen ei saa tulla jos sinulla on sydämen tahdistin. Tuloksiin tai niiden tulkintaan saattavat vaikuttaa myös mm. implantit, hormonikierron vaiheet (naisilla kuukautiset) ja imunestekierron poikkeavuudet esim. leikkausten johdosta.

Mittaukset suorittaa ja tulokset käy kanssasi läpi koulutettu personal trainer ja ravintoasiantuntija.

Tervetuloa!