044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Hieronta ja fysioterapia

Kuntomolla on kaksi Terapia toimipistettä. Kempeleen toimipiste, Liikuntakeskus Kuntomo Zeppeliinissä Kempeleessä ja  Oulun toimipiste Limingantullissa Alasintie 3:ssa. Näissä kahdessa toimipisteessä sinua palvelee huippuammattilaisten joukko. Laadukkaat nykyaikaiset hoitohuoneet ja monipuoliset aukioloajat tekevät Kuntomossa asioinnista helppoa. Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata ajan milloin vain missä vain.

Palveluihimme kuuluu fysioterapia, hieronta ja monipuoliset testaukset ja mittaukset.

KLASSINEN HIERONTA JA URHEILUHIERONTA:

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia, lievittää kipua sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa. Hieronta myös ennaltaehkäise uusien kireystilojen syntymistä ja pehmentää arpikudosta.

Urheiluhieronnalla pyritään palauttamaan lihaksistoa rasittavasta suorituksesta. Oikeaoppisella lihashuollolla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä ja nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista.

RASKAUDENAJAN HIERONTA:

Raskaushieronta auttaa naista rentouttamaan kireitä ja kipeitä lihaksia. Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvin voiva äiti. Raskausajan hieronta tehdään kuten klassinen hieronta, sillä erotuksella että lapaluiden alapuolista selän aluetta ei hierota. Hieronta voidaan suorittaa asiakkaan istuessa tuolilla nojaten hierontapöydän kasvo-osaan tai hierontapöydällä kyljellään maaten. Kesto useimmiten 30 – 60 min.
Hox! Hierontaa ei suositella raskauden ensimmäisellä kolmanneksella.

PURENTALIHASHIERONTA:

Tämä hierontamuoto sopii erityisesti hampaiden narskuttelijoille ja niskahartia-jännittäjille sekä laulajille ja puhetyötä tekeville. Puremalihashieronta on tehokas hoito, jossa käsitellään pääosin niska-hartia-rintalihas-seutu, kaulan ja pään alue sekä purentalihakset poskien ulko- ja sisäpinnoilta. Hieronta tehdään kuitenkin aina yksilökohtaisesti sekä asiakkaan omien toiveiden että ongelmakohtien mukaisesti. Jos siis jomottaa, särkee taikka vihloo pään ja hartioiden alueella, mieluummin kokeile kuin kipuile!

HIEROJA YRITYSKÄYNNILLE:

Kuntomon hierojat tekee yrityskäyntejä Oulun alueella. Hierojamme tulevat yrityksenne tiloihin teille sopivana aikana. Mukanamme on kuljetettava hoitopöytä ja muut tarvittavat tarvikkeet.

» Lue lisää yrityskäynneistä!