044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Ajankohtaista liikunnasta

13.11.2016

Bikini fitnessin SM-mitalisti Tii Alasimi lähtee luotsaamaan Kuntomoa.

Bikini fitnessin SM-mitalisti Tii Alasimi lähtee luotsaamaan Kuntomoa.

Kempeleläisen Liikunta – ja hyvinvointikeskus Kuntomo Oy:n omistajat julki. Zeppeliinissä toimivan Kuntomon vetovastuuseen astuu huipputriahtlonisti Lotvosen lisäksi myös fitnessurheilija Tii Alasimi ja NHL-tähtiä hoitava hieroja Niko Ruonala.

– Olen todella innoissani uudesta mahdollisuudesta! Haasteeseen oli miellyttävää tarttua, sillä Kuntomon rento porukka ja lämminhenkinen ilmapiiri tempaisivat heti mukaansa, Tii iloitsee.

– Siirryn Kuntomoon vetämään kuntosali -ja valmennuspuolta täysipäiväisesti joulukuun alusta alkaen. Valmennuspalvelut nostetaan uudelle levelille, kaikkien saataville, ammattitaitoisen tiimin voimin. Lisäksi kuntosalilaitteistoa päivitetään ja tiloja remontoidaan.

tiialasimi

Kuvaaja Tommi Mankki

Alasimi on koulutukseltaan tanssinopettaja AMK, lisensioitu Personal Trainer ja ravintovalmentaja. Kahden lapsen äiti on toiminut yrittäjänä kymmenen vuotta ja raivannut tiensä fitneksen huipulle lyhyessä ajassa.

– Kuljettu taival ja sen tuomat kokemukset antavat loistavat eväät auttavat myös Kuntomon asiakkaita unelmien saavuttamisessa. Haluan tartuttaa liikkumisen ilon ja kannustaa satsaamaan hyvään oloon niin kuntosaliharjoittelun kuin ravinnon avulla, iästä riippumatta. Meillä on vain yksi terveys joten siitä kannattaa pitää parasta mahdollista huolta.

whatsapp-image-2016-11-13-at-14-50-45Kuivaniemestä kotoisin oleva Niko Ruonala tulee vastaamaan terapia puolesta Kuntomossa. Nikolla on vuosien kokemus niin huippu-urheilijoiden kuin kuntoilijoidenkin hoidosta. Monipuolisesti liikuntaa harrastava Ruonala on itsekin pelannut yhtä aikaa jalkapalloa ja salibandya divisioona tasolla.

– Olen ollut aina urheiluhullu ja rakastanut liikunnan ja terveyden parissa toimimista. Jokunen vuosi sitten poljin pyörällä Nuorgamista Hankoon, ja asiasta innostuneena, keväällä 2014 jatkoin Euroopan läpi Tarifasta Nordkappiin. Olen saanut työskennellä Lotvosen kanssa aiemminkin ja siitä saakka olen unelmoinut paikasta, jossa voisi yhdistää terapian, lihashuollon, liikunnan ja ihmisten liikuttamisen. Kuntomo on sellainen paikka eli elän unelmaani täällä Zeppeliinissä. Tämä on urani hienoin haaste.

Lotvonen on tyytyväinen ryhmäänsä.
10407355_10153166483968421_4272143533036927975_n– Voin rehellisesti sanoa meillä olevan huipputiimin ja tavoitteenamme onkin olla Suomen paras liikunnan – ja hyvinvoinnin keskus! Kuntomosta on tarkoitus kehittää monipuolinen kokonaisuus. Tiloissa on oma terapiaosasto, jossa työskentelee yli kymmenen alansa ammattilaista. Fysio- ja psykoterapeuttien sekä hierojien lisäksi meillä on nykyaikainen, kotoisa kuntosali ja suuri ryhmäliikuntatila. Mukana tiimissä on myös huippuluokkainen valmentajien ja ohjaajien joukko, jotka tarjovat osaamista ja apua asiakkaillemme. Kaikki osa-alueet yhdessä, tekevät salista modernin liikunta – ja hyvinvointikeskuksen jonne on mukava tulla.

Jo yli 20-vuotias Liikunta – ja hyvinvointikeskus sijaitsee kauppakeskus Zeppelinissä Kempeleessä. Sijainti on ihanteellinen, ihmisten voidessa samalla kertaa sekä asioida ostoskeskuksessa että hyödyntää Kuntomon palveluja. Lisäksi alueelta löytyy 1200 ilmaista parkkipaikkaa.

– Haluamme olla omistajien ja työntekijöiden kanssa uudella tavalla asiakkaiden apuna ja tukena. Järjestämme kuukausittain tapahtumia, erilaisia luentoja sekä workshoppeja, joissa voimme opastaa ihmisiä liikkumaan oikein. Ihmisten terveys on meille kaiken a ja o. Koen että huippu-urheilijana minulla on paljon annettavaa asiakkaillemme oman taustani kautta. Olen tehnyt triathlonvalmennusta jo puoli vuosikymmentä ja meillä on tälläkin hetkellä yli sata asiakasta ympäri Suomen. Tämän kokemuksen ja osaamisen haluan tuoda myös Kuntomon asiakkaiden saataville. Yrityksemme kantavana ajatuksena on toimia kaikkien liikkumista ja terveyttään arvostavien ihmisten hyvinvointikeskuksena.

Lue lisää Kuntomon uudistuksista: https://www.kuntomo.fi/2016/10/kuntomo-uudistuu/