044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Anna Ruostepuro

Olen 36-vuotias puhelias kolmen lapsen äiti, joka on ajautunut liikunta-alalle tyypillisesti oman harrastuneisuutensa kautta. Kuntosalilla tapasin puolisonikin. En kuitenkaan ole se jumppaponnari päässä syntynyt vaan myöhäisherännäinen, salitreeniin aikuisiällä hurahtanut ja siitä edennyt henkiseen hyvinvointiin ja joogaan sekä itsensä hyväksymiseen. Olen työskennellyt valmentajana jo useamman vuoden Oulun alueella, mutta jätän mainitsematta että olen taustaltani turkulainen koska ne on kaikki hulluja.

Tapani työskennellä on vuosien saatossa muuttunut paljon ja kulmat pyöristyneet tietotaidon lisääntyessä. Henkilökohtaisena valmentajana olen tottakai tiukka ja periksiantamaton, mutta samalla myös kekseliäs ja ymmärtäväinen. Asiakaskuntani on kirjava ja koostunut niin reumaa sairastavista ja elinsiirtojonopotilaista perinteiseen lihaksenkasvattajaan ja keski-iän ylittäneeseen laihduttajaan.
Vahvuuteni valmentajana on monipuolisuus sekä kokonaisvaltaisuus. Haluan huomioida kokonaisuuden, en pelkkää treeniä. Nykyelämä on yhtä ohituskaistaa, ja siihen pyrin myös antamaan apua. Itsensä hyväksymiseen, uneen, ravintoon, stressin hallintaan ja rentoutumiseen. Nämä kaikki huomioiden päästään haluttuihin lopputuloksiin, olivat ne lihaksen kasvatus, painon pudotus tai stressin vähentäminen tai tunnesyömisen lopettaminen.

Valmennuksessani pääsee siis sekä koviin treeneihin kiinni, mutta tarvittaessa tai halutessaan myös kevyempään kehonhuoltoon, joogaan ja kehonpainoharjoitteluun.
Osaan myös samaistua sekä suuriin painonpudotuksiin, elämäntapamuutoksiin kuin lapsiperhearjen kiireisiin. Been there, done that.

Ikuisuusmottoni on; Ulkonäkö on sivutuote. Se kulkee rinnalla, mutta ei ole elämäntapamuutoksen ja liikunnan johtotähti. Silloin se tuo pysyviä tuloksia, kun motiivina on hyvä olo pelkän ulkonäön sijaan. Käynnistetään siis yhdessä hyvä olo. Aloitetaan vaikka juomalla kupposet kahvia ja rupattelemalla.
Voidaan ottaa myös tj mukaan ja mennä heselle.

Koulutukseni:

  • Personal Trainer, Trainer4You, EHFA
  • Painonnoston ohjaajakoulutus 1 PNOK1
  • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
  • Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You

Anna Ruostepuoro
anna.ruostepuro@kuntomo.fi
Puh. 044-989 8358
Annan FB-sivut