044 9766 137 Kokeile 7 päivää ILMAISEKSI!

Henkilökunta

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@kuntomo.fi

Hieronta & Fysioterapia

Miia Taskila, hieroja & fysioterapeutti

Limingantullin toimipiste
Miia on valmistunut hierojaksi Oulussa kesällä 2011 ja fysioterapeutiksi Lapin Ammattikorkeakoulusta jouluna 2014. Miia on iloinen, rauhallinen ja helposti lähestyttävä ihminen, jonka tärkeimpänä tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Fysioterapeuttina Miian vahvinta osaamista ovat tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Puh. 050-4526474

Piia Ratilainen, hieroja

Limingantullin toimipiste
Piia on kouluttautunut hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiassa. Piia on rauhallinen ja napakka hieroja, jolle tärkeintä on hyvillä mielin hieronnasta poistuva asiakas. Piia on erikoistunut urheilijan lihashuoltoon.
Puh. 044-9822191

Kristiina Haataja, hieroja

Limingantullin toimipiste

Kristiina on rento ja positiivinen pohjosen likka, jolle ihmisläheinen työ on luontaista ja lähteekin suoraan sydämestä. Asiakaslähtöisyys ja yksilöllinen hoitaminen ovat Kristiinalle työssä tärkeimpiä arvoja. Kivunhoitoon erikoistunut Kristiina on valmistunut koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2017 Oulussa.

Puh. 040-2546905

Sami Isojämsä, hieroja

Kempeleen toimipiste
Samilla on pitkä tausta asiakaspalvelusta ICT-alalta. Kiinnostus hyvinvointialaa ja ihmisten auttamista kohtaan antoi kipinän opiskella myös koulutetuksi hierojaksi. Kivunhoito ja aktiivisena kuntosaliharrastajana urheilijan lihashuolto ovat Samilla lähellä sydäntä.

Puh. 044-9911843

Jenni Suorsa, hieroja

Kempeleen toimipiste
Urheilullinen ja energinen Jenni on suorittanut hierojan opinnot Vuokatin Urheiluopistossa. Jennillä on reipas ote työhön ja hoitaa asiakkaat tunnollisesti aktiiviurheilijoista perheenäitiin.

Puh. 040-1792530

Soile Hautamäki, hieroja

Kempeleen toimipiste
Soilen ura Kuntomossa alkoi hierojaharjoittelijana. Jo ensimmäisen viikon aikana meille kaikille Kuntomolaisille oli selvää, että Soile jää taloon. Halu tehdä hoitotyötä välittyy jokaiselle asiakkaalle juuri oikealla tavalla. Soilelta voit varata myös aikoja Intialaiseen päähierontaan.

Puh. 044-2445075

Jaakko Rahkola, hieroja

Kempeleen toimipiste & Limingantullin toimipiste
Lukkopainia, kuntosalia ja musiikkia harrastava Jaakko on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Oulussa kesällä 2016. Yhdessä kanssasi hän suunnittelee hieronnan juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Jaakon rento olemus tarttuu varmasti myös sinuun hieronnan aikana. ”Jaakolla on Jaromir Jagrn kädet” Totesi yksi asiakas. Tule kokeilemaan tätä ihmeellisyyttä 😀

Puh. 044-2771007

Piia Pohto, hieroja

Kempeleen toimipiste
Piian hieronnassa asiakas lähtee varmasti hyvällä mielellä pois. Piian iloisuus ja positiivisuus on tarttuvaa. Vahvin osa-alue Piialla on niska-hartiaseudun ja raskausajan hieronta.

Puh. 045-8950686

Soile Lemola, hieroja

Kempeleen toimipiste
Soilen hoitotyö on alkanut jo 2000-luvun alkupuolella. Soilen monipuolisuus on vailla vertaansa hoitotyössä ja asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja hoitaminen saa kiitosta päivittäin.

Puh. 040-8432920

Niko Ruonala, hieroja & hieronta & fysioterapia vastaava

Kempeleen toimipiste & Limingantullin toimipiste
Kuivaniemeltä kotoisin oleva Niko on suorittanut koulutetun hierojan ammattitutkinnon Oulussa. Nikolla on vuosien kokemus urheilijoiden parista ja pelaa edelleen aktiivisesti jalkapalloa ja salibandya.

Niko on suorittanut kinesioteippauksen perus -ja jatkokurssit.

Puh. 044-3532844

Aki Vähäsarja, hieroja

Kempeleen toimipiste
Aki on nuori innokas hieroja, jolle asiakkaan yksilöllinen hoitaminen on tärkeintä. Aki on tottunut hoitamaan nuorista urheilijoista aina ikäihmisiin asti asiakkaita. Aki on erikoistunut kivun hoitoon.

Puh. 044-2398656

Jenni Hautala, hieroja

Kempeleen toimipiste & Limingantullin toimipiste
Jenni on alle kolmekymppinen lämminhenkinen ja terveyspalvelualan ammattilaisena helposti lähestyttävä. Lapsuusajan toiveammattiin hän valmistui Oulun hieroja-akatemiasta 2012 ja onkin toiminut siitä asti hierojan työssä. ”Hieronnan suhteen olen kehittymishaluinen ja aistit herkillä uusien asioiden edessä. Sovellan asiakaslähtöisesti hierontaotteita ja -voimakkuuksia, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Luonteeltani olen peruspositiivinen elämästä nauttija. Haluan pysyä liikkeellä ja harrastelen kausittain, esimerkiksi kesällä minut löytää suunnistamasta ja talvella hiihtämästä. Harrastuksista tärkeimpiä minulle ovat tanssi sekä luontoon liittyvät lajit ja harrastukset, kuten partio ja retkeily.”

Jenni on suorittanut kinesioteippauksen peruskurssin.

Puh. 040-9681980

Marjo Mikkola, hieroja

Kempeleen toimipiste
Liikunnallinen Marjo on saanut hierojan oppinsa arvostetusta Tampereen urheiluhierojakoulusta. Marjon käsissä isokin mies saa pyyhkiä kyyneleitä käsittelyn aikana.

Nilla Järvensivu, fysioterapeutti

Nilla on pesunkestävä lappalainen Utsjoelta. Kahden vuosikymmenen kokemus fysioterapeuttina hyvin monipuolisissa tehtävissä on tehnyt Nillasta todella monipuolisen terapeutin.

Puh. 045-3566999

Heli Ervasti, fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia ja ikääntyneiden kuntoutus. Heli on liikunnallinen ja energinen fysioterapeutti. Asiakkaita hänellä on kouluikäisistä lapsista ikääntyneisiin henkilöihin. Aiemmalta koulutukseltaan Heli on lähihoitaja.

Puh. 044-2356107

Päivi Ojala, työfysioterapeutti

Päivillä on kymmenien vuosien kokemus työfysioterapiasta erittäin laajasti. Päivin erityisosaamisalueita ovat työfysioterapia, liikuntaryhmät, niska- ja selkäryhmät, erilaiset kurssit ja työhyvinvointi.

Puh. 040-5182236

Valmentajat

Jemiina Kemppainen, valmentaja

Valmennuksellani haluan kannustaa asiakkaitani löytämään kipinän monipuoliseen liikuntaan ja terveelliseen juuri heille itselleen sopivaan ravitsemukseen, sekä näiden kautta tasapainoiseen elämäntapaan. Olen varmasti oikea ihminen auttamaan sinua, jos kaipaat positiivista tsemppaajaa hyvinvointisi tueksi.
Minulta voit saada valmennusta niin tavalliseen kuntoiluun, kuin tavoitteelliseenkin harjoitteluun oman päälajisi tueksi. Erityisosaamiseni keskittyy kuntosaliharjoittelun ja sitä tukevan kehonhuollon ohjaamiseen, mutta minulta voit saada apua myös juoksu- ja uintitekniikoihisi. Tämän lisäksi myös mentaalivalmennus on merkittävän suuri osa työtäni, sillä jokainen pysyvä muutos lähtee aina pään sisältä ja onnistuneimmat tulokset tehdään juuri silloin, kun kaikki sisäinen potentiaali saadaan käyttöön.

Valmennuksessani käsittelyyn pääsevät tarpeen tullen myös asiakkaideni ruokailutottumukset yksilöllisesti aina tavallisesta perusterveellisestä myös erikoisruokavalioihin kuten gluteenittomaan, maidottomaan ja vegaaniseen asti.
​Ei pikadieettejä, itsensä kiusaamista tai pakottamista, vaan hyvinvointi ja terveys edellä tuloksiin.
Tehdään yhdessä haaveestasi tavoitteesi ja tavoitteestasi nykyhetki!
Koulutus:

 • Hyvinvointivalmentaja
 • Kuntosalivalmentaja
 • Personal Trainer (FAF)
 • True Coach Certified Trainer/NLPersonal Trainer III

Lue minusta lisää täältä >

Puh. 050-4040632

Katja Kesti, valmentaja

Olen ammatiltani lisensoitu personal trainer ja ravintovalmentaja, ja pyrin työssäni ennen kaikkea parantamaan valmennettavieni elämänlaatua. Opetan Sinua syömään paremmin, autan Sinua löytämään ne hetket arjestasi jolloin ehdit liikkua fiksusti ja kerron Sinulle miten tärkeää on, että asetat itsesi ja oman hyvinvointisi etusijalle.

Kun tiedostat sen, ymmärrät välittömästi miten Sinun hyvinvointisi vaikuttaa myös perheesi ja läheistesi hyvinvointiin ja arkeen. Kun Sinä voit hyvin olet entistä parempi äiti, puoliso, sisar ja työtoveri. Sinä ja sinun läheisesi olette juuri niin tärkeitä, että ansaitsette vain parasta – parasta Sinua.

Erityisosaamiseni on painonpudotuksen saralla ja erityisesti aineenvaihdunnan ongelmien (mm. säästöliekki) parissa.

Koulutus mm:

 • Lisensioitu Personal Trainer
 • Lisensioitu Ravintovalmentaja
 • Kuntosalivalmentaja
 • Hyvinvointivalmentaja

Lue minusta lisää täältä >

Puh. 050-3220831

Tii Alasimi, valmentaja

Olen liikuttanut ihmisiä ammatikseni yli 15 vuoden ajan; ensin tanssinopettajana ja viimeisien vuosien ajan raudan ääressä personal trainerina, kuntosalilla. Olen syventynyt intohimoisesti myös ravitsemukseen. Persoonana olen iloinen, innostava ja sopivan vaativa, mutta silti rento ja kokonaisvaltainen, ison kuvan huomioiva valmentaja.

Olen vajaa nelikymppinen kahden lapsen äiti ja urheilen bikini fitneksessä SM-tasolla. Omakohtaisesta kokemuksesta tiedän miten voi käydä, jos ei pidä itsestään ja hyvinvoinnistaan huolta. Ikä ei ole este ja kaikki on mahdollista, jos on valmis työskentelemään pitkäjänteisesti tavoitteen eteen. Lupaan auttaa myös Sinua onnistumaan tavoitteessasi.

Jos haluat päästä turvallisesti alkuun kuntosaliharjoittelussa, saada virtaa päivääsi, voimaa ja kurvia kehoon, opetella syömään terveellisesti tai kaipaat vierellä kulkijaa ja tukijaa elämäntapamuutoksessa, olet unelma-asiakkaani! Ota yhteyttä, niin olet pitkän askeleen lähempänä tuloksia.

 

Koulutus mm:

 • Lisensioitu Personal Trainer, Trainer4You/EHFA
 • Ravintovalmentaja
 • Certified NLPT Coach II
 • Kuntosalivalmentaja
 • Hyvinvointivalmentaja
 • Tanssinopettaja AMK

Lue minusta lisää täältä >

Puh. 044-3037528

Jarno Väistö, valmentaja

Olen koulutettu ja lisensoitu personal trainer, jonka sydäntä on lähellä sekä vasta-alkajien opastaminen, että konkaritreenaajien kaipaamat tehokeinot. Halusit sitten harjoittelun käyntiin tai treenin suvantovaiheen nujerrettua, olen rinnallasi opettamassa, kannustamassa ja tarvittaessa rääkkäämässä – takuinani hyvä olo ja kehitys.

Kokemusta ja tietotaitoa olen karttunut myös toiminnallisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä eläkeläis-, painonhallinta- ja tehotreeniryhmien toteutuksesta. Pidän erityisesti  työstä, jossa tulokset näkyvät, joten Sinun tavoitteesi ovat myös minulle tärkeitä. Otetaan ne tosissaan, mutta pidetään pilke silmäkulmassa.

 

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You, EHFA
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You

Lue minusta lisää täältä >

Puh. 040-7522651

Hallinto ja myynti

Tii Alasimi, Kuntosali- ja valmennusvastaava

Tii vastaa päivittäisistä asioista kuntosalilla, sen kehittämisestä ja ottaa vastaan mielellään myös uusia ideoita asiakkailta. Tii vastuulla on myös valmennus Kuntomossa.

Puh. 044-3037528

Jere Urpilainen, salivastaava

Jere hoitelee Kuntomossa respaa ja salia & ylläpitää jäsenrekisteriä. Jere auttaa sinua jäsenyysasioissa, laskutusasioissa ja saliin liittyvissä jutuissa.

Puh. 044-9766137

Jussi Lotvonen, toimitusjohtaja

Jussi vastaa Kuntomossa myynnistä, markkinoinnista ja hallinnosta. Jussiin voit ottaa yhteyttä missä vain sinua askarruttavissa asioissa.